Status serveraONLINE
ServerSreda: BElite | Tour Elite 21:00H | Nagrada: 15x P
Igrači46 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
  • BE BUG
    Autor jamajka
    Pročitano 3,845 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
*
SUPER HERO MEMBER
1,274
IG: Curva_Sud
Evidentirano
Ime na serveru:anonymous
Level na serveru:74
Opis buga: imam 10 bugova

1.Bug sa hranom ovako kad imas fana ili bez fana,al dacu primer fana kad imas 10g neko ti dadne jos 10g ne moze,al kad imas 9g a neko ti da 10g jmas 19g.

2.Droga nakon sto iskoristis drogu jedno 20 30 puta kad to prodje izbaci se Vec koristis drogu,pod efektom ste!

3.Bug na rentu kad imas npr 15k,a 15k je 5min ti zelis 6min ,kad ukucas 6 broj 6 ja imam 15k oduzme mi 15k i odem u minus npr jos 1k.

4.Bug sa Rapidom i fanom,kad osoba bez fana ,pucaci u to vreme pokusava da skace puca 3 puta brze isto kao rapid kad sam bug isprobavo 2021 dobio sam ban.

5.Bug sa VIPom i FANom i kad istekne a ingame smo doda jos 24h al kad izadjemo ono istekne.

6.Uglavnom kod TF baze postoji jedna mapa rupa gde nije sastavljena,ugl se moze uc i niko te ne moze nac tako sam 3 puta uzeo tu ter sam a da nisam ni hit dobio.Nalazi se kod kapije

7.U svakom GS kad neko zeli da kupi colt,npr 50 komada,odumi pare a ne dobije mece

8.Kad osoba zauzima moze da iskoristava upozorenja ovako igrac koji uzima moze uc u kucu kako bi pobego od nekolko igraca koji ga zeli ubit,onda igrac moze uc u gs da kupi sve potrebno,tako i hranu.Paule zahtjevam da se umjesto 10 warnova smanji na 5.

9.Bug sa ostavkom lider pozicije,neki dan sam imao dan sam ima 5/5 warnova i kad sam skinuo lidera ( imao sam manje od 15 dana ugovora ) isao ostavka dobio sam warn i areu i dobio 6 5 i nisam ban dobio.

10.I dan danas bug sa drogom,kad koristis drogu i hoces event ono nece da prestane da blinka.Neki su vec prijavljivali ali nista
Dokazi (obavezno ako je potrebno):Ovo su sitni bugovi tkd ne treba ,al ako treba dacu
Nesto za dodati:@PaulC mogla bi neka nagrada :D
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
///////////

*
SUPER HERO MEMBER
1,539
IG: Murphy
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
𝗢𝗻𝗹𝘆 9800 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗰𝗲 𝗢𝗳𝗳𝗶𝗰𝗲𝗿 𝗽𝗮𝘁𝗿𝗼𝗹 𝘁𝗵𝗲 𝗰𝗶𝘁𝘆 𝗼𝗳 𝗟𝗼𝘀 𝗔𝗻𝗴𝗲𝗹𝗲𝘀, 𝗮𝗻 𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗼𝗳 500 𝘀𝗾𝘂𝗮𝗿𝗲 𝗺𝗶𝗹𝗲𝘀 𝗮𝗻𝗱 4 𝗺𝗶𝗹𝗹𝗶𝗼𝗻 𝗽𝗲𝗼𝗽𝗹𝗲.

*
SUPER HERO MEMBER
1,274
IG: Curva_Sud
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha