Status serveraONLINE
ServerSreda: BElite | Tour Elite 21:00H | Nagrada: 15x P
Igrači40 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
  • [BE IC] Augusto Cadrona
    Autor Semsa
    Pročitano 6,650 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
*

Tugo moja kome da te pricam.

NOVI ČLAN
0
Evidentirano
Augusto Cadrona, poznatiji u kraju kao Cadrona, rodjen je u Los Angelesu – California, kao mali je bio veoma bogat, njegov otac koji je bio clan bande Florencia X3 je omogucio njegov bogat zivot, medjutim oni nisu mogli ziveti u Florence Avenue zbog toga sto je tada ta ulica vladala od Afro-Amerikanske bande Crips, takodjer mnogo ljudi su pokusavali da ubiju Cadronovog oca, kad su ga jednom 21.6.1979 ubili, tada je osvanula velika revolucija protiv Crips bande gde su se clanovi Florencia X3 grupe ujedinili u rat protiv Crips-a, zbog poraza Crips bande morali su da napuste Florence Avenue te je ona postala sad teritorija Florencia X3 grupe, nakon toga zbog je Cadrona postao poznatiji u kraju zbog njegovog oca.Cadronovo prvo ubistvo je bilo kad mu je Afro-Amerikanac ukrao BMX dok je vozao po kraju, on I njegova grupa su se spremili u dzipu marke Ford, gdje su sacekali zrtvu pored tada poznatog Burger Shot-a, dok je zrtva izlazila Cadrona mu se prisunjao odpozadi te je opalio metak kalibara 9mm iz automatskog Uzi-a pravo u zrtvinu vilicu, nakon toga su ga vise primecavali u kraju I tako je danas postao glavna faca u Florence X3 grupi.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

NOVI ČLAN
0
Evidentirano
Nije sve ko sto treba ali ne mogu sad skontat forum nes mi zabaguje kad odaberem boju i font tkd dovoljno ce bit ovo.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

"He regularly visited public houses"

LEGEND MEMBER
3,218
IG: Bassivity
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

Administrator

Bassivity

*

-=- | Administrator | -=-

LEGEND MEMBER
2,795
IG: Kuromoto_Motani
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
LEGEND MEMBER
2,075
IG: Randy
Evidentirano
0

Nema veze sa vezom, ni kako ni sta se desavalo, odjednom je on bogat te je bio clan bande. Da te podsetim, svako ko je u bandi on je tu da juri drogu da prodaje i da se drogira i sve ostalo, ne moze niko u toj bandi biti bogat. Rasmisli sta pises ako ces vec radit' IC price.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

NOVI ČLAN
0
Evidentirano
Citat: Fantazijas  u Srpanj 12, 2020, 14:57:05
0

Nema veze sa vezom, ni kako ni sta se desavalo, odjednom je on bogat te je bio clan bande. Da te podsetim, svako ko je u bandi on je tu da juri drogu da prodaje i da se drogira i sve ostalo, ne moze niko u toj bandi biti bogat. Rasmisli sta pises ako ces vec radit' IC price.
Andrstend.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija