Status serveraONLINE
ServerBalkan Elite StatePlay
Igrači51 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
  • [ PRedlog ] Nova kategorija sa popisom *Velikih* Firmi
    Autor Vatreni
    Pročitano 8,985 puta
0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.
*

Александар

HERO MEMBER
647
Evidentirano
Ime na serveru: Aleksandar
Ideja/Prijedlog(Objašnjenje): Da se na forumu otvori nova kategorija * BE Firme servera* ( ime nebitno ), da se u toj kategoriji nalaze teme. Za svaku firmu posebna tema ( Rudar,Farmer,Kosac Trave,MEhanicar,Pilot..itd). Svaki vlasnik firme bi mogao da kontrolise svoju temu.

Zašto: Svakodnevno se na serveru organizuju razni bonusi i nagradne igre za najvrednijeg radnika. Na kraju te nagradne igre uglavnom novac ne dobije niko ili dobije neko ko je u dogovoru sa vlasnikom pa mu vrati pare. Ovo je po meni prevara igraca koji se muce i rade po ceo dan i koji se nadaju da ce dobiti bonus a u stvari ne dobiju nista.

E sada, Na forumu bi svaki vlasnik firme bio obavezan da postavi informacije o bonusu odnosno nagradnoj igri ( Pocetak, Kraj, Nagrada ), na kraju nagradne igre vlasnik bi bio duzan da slika ko je imao najvise ruta kao dokaz i dokaz da je uplatio novac igracu(dao nagradu). Kako bi se ostali igraci uverili da je on stvarno prvi i da je njemu urucena nagrada.

Nešto za dodati: Ukoliko se uvede rentanje firme preko komande, posto se sada iznajmljuju samo na rec. Onda bi vlasnici firmi putem foruma mogli da obavestavaju o tome. Takodje smatram da je ovo fer prema igracima koji se muce i rade i da bi se svi koji ovo zloupotrebljavaju trebali kazniti. Pod ovim podrazumevam sve one koji obecaju kule i gradove a ne daju nista, ili kazu da su dali a dokaza nigde.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Marlboro pušim jer oridžinal sam ganCi

LEGEND MEMBER
2,585
IG: Filip_Henderson
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
[box]

[box]

[box]

[box]

Martin
Evidentirano
Da, jer ja sam ucestovao na dosta bonusa i trebao sam dobit nagardu a nisam a ti si jedini koji mi je dodelio bonus
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Александар

HERO MEMBER
647
Evidentirano
Hvala na podrsci momci.

Evo konkretnog primera  za one kojima nije jasno o cemu pricam i kako bi to od prilike trebalo da izgleda.
http://balkan-elite.info/forum/index.php?topic=43074.msg212564#msg212564
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Leader The Elitez Mafia

HERO MEMBER
672
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Kilo gore,Kilo dolje

SUPER HERO MEMBER
1,560
IG: Diablo
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Fin

FULL MEMBER
195
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Ide jebiga

SUPER HERO MEMBER
1,503
IG: Connor_Woodson
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Tata igre.

*
JR. MEMBER
93
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
FULL MEMBER
204
Evidentirano
Citat: Vatreni  u Svibanj 04, 2020, 14:43:24
E sada, Na forumu bi svaki vlasnik firme bio obavezan da postavi informacije o bonusu odnosno nagradnoj igri...
Da, ali nagrada je samo dobra volja vlasnika firme, tako da ne vidim zašto bi bilo obavezno.
To je korisno jedino ako vidiš da na oglasu vlasnik napiše da daje nagradu, onda odeš na forum i vidiš jel napisao u firminoj temi da uistinu daje nagradu i onda kreneš radit, da se ne trudiš za džaba.
Ovo na forumu bi samo bio dokaz da je nagrada istinita.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Александар

HERO MEMBER
647
Evidentirano
Citat: Miki_Smith  u Svibanj 11, 2020, 15:07:18
To je korisno jedino ako vidiš da na oglasu vlasnik napiše da daje nagradu, onda odeš na forum i vidiš jel napisao u firminoj temi da uistinu daje nagradu i onda kreneš radit, da se ne trudiš za džaba.
Ovo na forumu bi samo bio dokaz da je nagrada istinita.

To i  jeste poenta. Da igraci ne bi bili obmanuti. + bi bilo obavezno da se  postavi slika ko je imao najvise ruta i da je tom ko je imao najvise uplacen novac.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

"He regularly visited public houses"

LEGEND MEMBER
3,218
IG: Bassivity
Evidentirano
Citat: Vatreni  u Svibanj 04, 2020, 14:43:24
Ime na serveru: Aleksandar
Ideja/Prijedlog(Objašnjenje): Da se na forumu otvori nova kategorija * BE Firme servera* ( ime nebitno ), da se u toj kategoriji nalaze teme. Za svaku firmu posebna tema ( Rudar,Farmer,Kosac Trave,MEhanicar,Pilot..itd). Svaki vlasnik firme bi mogao da kontrolise svoju temu.

Zašto: Svakodnevno se na serveru organizuju razni bonusi i nagradne igre za najvrednijeg radnika. Na kraju te nagradne igre uglavnom novac ne dobije niko ili dobije neko ko je u dogovoru sa vlasnikom pa mu vrati pare. Ovo je po meni prevara igraca koji se muce i rade po ceo dan i koji se nadaju da ce dobiti bonus a u stvari ne dobiju nista.

E sada, Na forumu bi svaki vlasnik firme bio obavezan da postavi informacije o bonusu odnosno nagradnoj igri ( Pocetak, Kraj, Nagrada ), na kraju nagradne igre vlasnik bi bio duzan da slika ko je imao najvise ruta kao dokaz i dokaz da je uplatio novac igracu(dao nagradu). Kako bi se ostali igraci uverili da je on stvarno prvi i da je njemu urucena nagrada.

Nešto za dodati: Ukoliko se uvede rentanje firme preko komande, posto se sada iznajmljuju samo na rec. Onda bi vlasnici firmi putem foruma mogli da obavestavaju o tome. Takodje smatram da je ovo fer prema igracima koji se muce i rade i da bi se svi koji ovo zloupotrebljavaju trebali kazniti. Pod ovim podrazumevam sve one koji obecaju kule i gradove a ne daju nista, ili kazu da su dali a dokaza nigde.
Može.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija