Status serveraONLINE
ServerBElite | Gun Game 21:00H | Nagrada: 2KM
Igrači53 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
  • IC prica Kafa
    Autor Salvatore Delassio
    Pročitano 4,222 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
*

Prvo cemo se bit pa onda mozemo bit prijatelji

FULL MEMBER
124
Evidentirano
Ime i Prezime: Salvatore Delassio
Pol: Musko
Godina rodjenja:2000
Mesto rodjenja: Los Santos
Vaša slika: //
Biografija: Pozdrav svima, ja sam Salvatore Delassio i danas cu vam ispricati moju zivotnu pricu!.

Rodjen sam 10.2.2000 u Los Santosa. Ziveli smo skorz normalan zivot kao i svaka porodica. Otac mi je pio pukovnik policije grada Los Santosa, i ponosan sam na njega jer je izabrao bas taj posao. A majka nam je bila cistacica u obliznoj skoli. Moj stariji brat Milos je isto zeleo da jednog dana postane policajac kao nas otac i ta mu se zelja ostvarila!. Otac je znao da ne dolazi po nekoliko dana i meseci kuci sve je bio na terenu dok smo moj stariji brat Milos,majka i ja prezivljavali nekako. Jednog dana je bila pljacka Banke i moj otac je krenuo na taj slucaj posle nekoliko sati javljaju nam da je nas otac tesko ranjen i da je hitno prevezen u bolnicu. Majka je pocela plakati i mi smo je pitali sta je bilo ali kad nam je rekla sta se desilo i mi smo poceli plakati,pogotovo ja jer sam bio bas mali tada. Majka je odma krenula u bolnicu a moj stariji brat je ostao sa mnom kuci da me cuva. U Republici su najbolji doktori bili ali nisu mogli nista da mu urade i otac je preminuo tu. Svi smo plakali a ja nisam danima izlazio iz sobe i stalno sam gledao nasu porodicnu sliku. Proslo je dve godine od tog nemilog dogadjaja i brat je otisao na posao medjutim tog dana su dobili telefonsi poziv da je negde u Los Santoskom naselju neki nepoznati covek drzi devojcicu u kuci kao taoca. Moj brat je sa kolegama krenuo na teren kada su dosli covek je stalno mahao pistoljem i pretio je ako se ne odmaknu da ce ubiti devojcicu,posle neuspesnog pregovaranja dosla je i Antiteroristicka Jedinica (SAJ). Posle pricanjima sa mestanima rekli su da u toj kuci nije bilo vode niti struje onda su cekali da covek sam izadje po vodu ali nije izlazio. Specijalci su se organizovali da nekako dodju do ulaznih vrata ili do prozora sa prednje strane je bila neka stara pusnica tog coveka i tu su bili Specijalci sa snajperima,Specijalci su uspeli da pridju nekako do prozora i kada je jedan od Specijalaca izvirio covek iz kuce je proturio pistolj i opali hitac u pravcu Specijalca iza tog Specijalca je bio moj brat koji ga je povukao za pancir i spasio ga.

Posle dugog vremena covek je sam izasao iz kuce i predao se,Policija ga je uhapsila a devojcica je odma odvezena u bolnicu i vracena roditeljima a otmicar je uhapsen i dobio je robiju deset godina. Nakon kada sam postao punoljetan uradio sam prijavu za akademiju u Los Santos, primili su me odma. I moj san se ostvario
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija