Status serveraONLINE
ServerBElite | Sniper Event 21:00H | Nagrada: 1M + 1KM
Igrači45 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
  • Zahtjev za unban Nepravda :(
    Autor Eva Bennett
    Pročitano 1,600 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
*
NOVI ČLAN
3
Evidentirano
Vas nick i level na serveru: Eva_Bennett
Razlog zasto ste banovani (RAZLOG KOJI JE NAPISAO ADMIN): Forum Cheat
Nick admina koji vas je banovao: Saban_Soprano
Vaša IP adresa(Ako je banovana): /
Zasto zelite unban: Kao prvo ja nemam cheat,kao drugo kad sam vidjela zalbu na forumu prvo sam se nasmijala jer nemogu da vjerujem o cemu se radi kakav aim.Kao sto na slikama vidimo igrac koji je vozio vozilo Jason je bio afk tako da to vozilo se nalazilo ispred mene tako da osjaji metaka su odudarali od patriota.A igrac koji se nalazio u patriotu njemu se vozilo kretalo tako da ne znam kako su njemu to dogodilo.Tako da sam tek dobila unban vi me banuje te zbog cega?To nisu pravi dokazi i slikat cu vam gta folder ako je potrebno nemam nikakav cheat igrac je bio afk pa se zbog toga desilo to...Plus se vide pretnje da cu dobit ban ccc
Slika bana(obavezno): http://i.imgur.com/OIpR0XO.jpg
Nesto za dodati: Unban odma jer ovo nema smisla igrac je bio afk...
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
NOVI ČLAN
10
Evidentirano
Hahahah.Ovo je smjesno kao prvo ovo nije nikakav cheat hahaha a kamoli aim.Aim cilja igraca samo kad je van vozila tako da aim ne moze da gadja igraca koji se nalazi u vozilu.Ovo se desilo samo zato sto je Jason bio afk hahahha.Plus ovom liku se nisu skidali helti tako da ono provala dana.Smjesan ovaj Saban skroz :)
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Leader The Elitez Mafia

HERO MEMBER
672
Evidentirano
Slusajte Zuya i Lorena , samo priznaj Lorena koliko si puta citovala dok sam specao , koliko puta si koristila Speed Hack , i ostala sranja , kao prvo cheat imas koji cheat ti imas to mene ne zanima vazno je da imas cheat . Kao Drugo Tyson ili Zuya nemoj se mijesat nemas nikakve veze s ovim nisi bio tu i nemas pojma o cemu se radi.Ti se sto posto bolje razumijes u citeve od mene jer  ih koristis , ja cheat nisam nikad install tako da nemam pojma ali na slikama se sve vidi . Tako da pozz .
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

MilanCoric
Evidentirano
Naklon do poda gospodi koja prizna kad cheatuje i odlezi svoju kaznu, steta sto su u manjini medju samp cheaterima, a preovladavaju ovakvi...
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Leader The Elitez Mafia

HERO MEMBER
672
Evidentirano
Citat: Milan  u Svibanj 11, 2016, 00:46:26
Naklon do poda gospodi koja prizna kad cheatuje i odlezi svoju kaznu, steta sto su u manjini medju samp cheaterima, a preovladavaju ovakvi...
Samo misle nas admine da skinu nekako s pozicije . Ali slike dokazuju sve .
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija