Status serveraONLINE
ServerBElite | Baseball Fight 22:00H | Nagrada: BeFan +
Igrači35 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
Novosti
  • [UNBAN] John_Teed
    Autor Ricky_Dark
    Pročitano 1,083 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
*
NOVI ČLAN
17
Evidentirano
Vas nick i level na serveru: John_Teed lvl 17
Razlog zasto ste banovani (RAZLOG KOJI JE NAPISAO ADMIN): Ponasanje
Nick admina koji vas je banovao:Walker
Vaša IP adresa(Ako je banovana): /
Zasto zelite unban:  Jel sam banan bezveze i jer sam stalni igrac po ceo dan sam tu ceo lvl imam samo na igru,banovan sam zato sto sam opsovao nekim likovima ponesto nisam nista adminima reko uopste samo sam reko na /pitaj brate specajte ove likove DBaju mamu im bre vise ajde neko tako sam rekao i sta je tu uvredljivo za admine aj mi recite
Slika bana(obavezno): http://prntscr.com/c4u3lg
Nesto za dodati:Unban sto je pre moguce ako je moguce ripacu bez BE a da pravim novi acc mucno afkat i sve te pare skupljat i to nisam koristi HH niti Aim nista slicno nego samo sam puko i poceo psovat i nista nisam rekao ADMINIMA.Hvala Lijepo
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
ULTIMATE MEMBER
11,457
IG: Paul_Castellano
Evidentirano
Ti misliš da je u redu psovati?
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
NOVI ČLAN
17
Evidentirano
Znam da nije to uredu i lijepo sve ja to znam ali takodje nije uredu da igraci krse pravila ajde da su to neka pravila koja nemaju na /pravila ali ovo su osnovna pravila i to im nije prvi put jos plus kolko nas su pobili DBanjem sav taj gun droga itd kolko ja znam to nije u redu to se nesme radit i mislim da za krsenje pravila se dobija ban a za psovku MUTE
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
NOVI ČLAN
17
Evidentirano
Stvarno necu niti svadju nista samo ocu da me unbanujete da se vratim da igram stvarno nemogu bez BE tu sam prvi put igrao i ostao sam do kraja nikag da nisam menjao i sad ili da ga promenim ili sve otpocetka svi ti sati igre sve to samo zbog jedne psovke
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
NOVI ČLAN
17
Evidentirano
Samo dajte unban PLZ evo dosad nisam kolko ja znam imao ni jedan warn kamoli da su me ikad banovali ili nesto slicno posle restarta stvarno nisam imao problem ni sa warnowima niti sam bio banan ama nikad ovo je prvi put kolko znam neznam dal sam dobio warn kad sam bio afk ili slicno ali ja mislim da nisam neznam ali mislim da ti to sve mozes proverit i vidit da li lazem ili ne ako cu dobit unban zbog cega evo bas zbog ovog neko svaki dan dobija ban i za 2-3 dana unban i to vise puta a meni je ovo tek prvi put i zato mislim da bih trebao dobit unban
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
NOVI ČLAN
17
Evidentirano
Pa ocul dobit unban PLZZ nemoj me vrtit tako nego reci brate DA ili NE,BAN ili UNBAN
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
LEGEND MEMBER
2,940
Evidentirano
Drugar el znas ti da ne smes spamati u temi?
P.S: Prvo cekas odgovor pa onda postas svoju temu, a ne da postas 3x puta.

UNBAN
area 100 minuta!
Lock
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija