Status serveraONLINE
ServerBElite | Parkour Event 21:00H | Nagrada: 15x Paket
Igrači45 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
Novosti
  • Unban
    Autor Esmir_Rekic
    Pročitano 1,185 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
*
SR. MEMBER
480
Evidentirano
Vas nick i level na serveru: Esmir_Smith
Razlog zasto ste banovani (RAZLOG KOJI JE NAPISAO ADMIN): Psovanje
Nick admina koji vas je banovao: Walker
Vaša IP adresa(Ako je banovana):
Zasto zelite unban: Da bih nastavio igrati
Slika bana(obavezno): Nemam nebih lagao da sam banan
Nesto za dodati:Pa imao sam raspravu u vezi kraÄ'e para afk kao ne smije se a na forumu je prije pisalo da se smije za Å¡ta imam i dokaz i onda Hagbart meni prijeti de sada, glumi neku glumu. Nisam citovao ni niÅ¡ta ban sam dobio za psovanje a za to ide mute. A Å¡to se tiče kraÄ'e afk isti koji me banovao je napisao da se smije. Evo vam dokaz. http://prntscr.com/bsvpmk  Pozz
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

Muamer Sakic
Evidentirano
DAj mi sliku kako sam ti pretio,nemoj da izmisljas,pravo si se pametan i pretvarao si se da si najpametniji na serveru,bez razloga si mi psovao te za to bi uvek trebao ici ban jer ne znate postovati administraciju!!!
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

I'm the boss

SR. MEMBER
353
Evidentirano
ÄŒim je Dario u pitanju on je u pravu odmah
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Fuego

*
SR. MEMBER
480
Evidentirano
postovao sam na pogrešno mjesto, a nisam slikao sve nije mi se dalo. Za psovanje ide mute uvijek ;)
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

Muamer Sakic
Evidentirano
Ne odlucujes ti sam za svoje ponasanje,i svatite vec jednom da se uozbiljite,a ne da se ponasate ko djeca od 10god
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

I'm the boss

SR. MEMBER
353
Evidentirano
Ama Hagbarte sto pametujes kad si [CENZURA] de pogledaj tu sliku da je Paul napisao da se smije krast dok je afk a najzad postoji banka postoji torba postoji kuca itd...
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Fuego

*

I'm the boss

SR. MEMBER
353
Evidentirano
A i Dario je GM Esmire normalno da će on ispast u pravu nego mi obični igrači koje nas ne cjene ni malo
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Fuego

*
SR. MEMBER
480
Evidentirano
Ma da šta njih briga za nama :D
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Ti dobro

LEGEND MEMBER
2,694
Evidentirano
Postovani Esmire, poznajem te dobro, veoma si brz,drzak i nervozan, ne znam sta ti je to trebalo da mu psujes,ali eto.
Nas Administrator Walker je napisao na Admin OOC chatu: "Ako jos jedan bude ukrao igracu novac, dok je AFK, ide mu ban od mene. Pozdrav! :).  "Ti si napisao na /pitaj "Pa RP je" Walker ti je odgovorio nesto , ne znam sta. Ali ti si opet postavio pitanje "RP je krasti novac dok je neko AFK"Hagbart ti je odgovorio, ti si mu opsovao [CENZURA], bez ikakvog razloga. Ne znam sto ti je to trebalo ali eto dobio si ban.

Dokazi: http://imgur.com/a/IkE6D
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

I'm the boss

SR. MEMBER
353
Evidentirano
Citat: Amer  u Srpanj 14, 2016, 19:24:47
Postovani Esmire, poznajem te dobro, veoma si brz,drzak i nervozan, ne znam sta ti je to trebalo da mu psujes,ali eto.
Nas Administrator Walker je napisao na Admin OOC chatu: "Ako jos jedan bude ukrao igracu novac, dok je AFK, ide mu ban od mene. Pozdrav! :).  "Ti si napisao na /pitaj "Pa RP je" Walker ti je odgovorio nesto , ne znam sta. Ali ti si opet postavio pitanje "RP je krasti novac dok je neko AFK"Hagbart ti je odgovorio, ti si mu opsovao [CENZURA], bez ikakvog razloga. Ne znam sto ti je to trebalo ali eto dobio si ban.

Dokazi: http://imgur.com/a/IkE6D

Amer ti si dobar momak ali koliko se ti čmariš na ovoj slici i na ovom postu to je profesionalno morat ćeš i mene naučiti vi ste svi dobri dok ne odete u staff kad odete postanete govna i ne poznajete nikog više sem onog kome se čmarite
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Fuego

*

Ti dobro

LEGEND MEMBER
2,694
Evidentirano
Brate ja ne znam kome se cmarim? Na slici nigdje nista ne pise da se cmarim niti je to priblizno cmarenju. Uzivaj
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

I'm the boss

SR. MEMBER
353
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Fuego

*
SR. MEMBER
480
Evidentirano
Hahaha pa pogledaj sliku Walker je rekao da se smije krasti ali on kad nešto hoće reći on prijeti igračima banom. Ja nisam neko kome se može prijetiti i imam život van sampa. Tako da banom radite gore zajednici. Nisam citovao ni ništa a za psovanje ima i mute :D
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija