Status serveraONLINE
ServerBElite | Box Event 22:00H | Nagrada: VIP + 2KG Dro
Igrači37 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
Novosti
  • Bug za vozilo
    Autor hardeN
    Pročitano 6,452 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
*

Leader The Elitez Mafia

HERO MEMBER
672
Evidentirano
I da hoces ne mozes kupiti ovo vozilo
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
NOVI ČLAN
27
Evidentirano
Jebiga ja sam poletio auto uzeti jer 0$ je bio nitko me nije upozorio da je bug,pa ako mi mozete vratit novac
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

Paul_Walker
Evidentirano
Citat: hardeN  u Travanj 30, 2016, 17:26:28
Jebiga ja sam poletio auto uzeti jer 0$ je bio nitko me nije upozorio da je bug,pa ako mi mozete vratit novac

Poštovani, vama novci nisu mogli nikako biti skinuti objasnio vam je Paul, pozdrav.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Brr

NOVI ČLAN
28
Evidentirano
Kako je na bijedan nacin htio da dode do 700k...Pa nije Paul [CENZURA],Odes zaposlis se i radis,a ne vako pokusavati doci do novca
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
KALAÅ NOSIM,GLAVEKOSIM

*
ULTIMATE MEMBER
11,454
IG: Paul_Castellano
Evidentirano
Citat: hardeN  u Travanj 30, 2016, 16:09:43
Nisam ni rekao da je bio moj,jer ga niasm mogao park!,pa pogledaj ovo samo http://prntscr.com/ayoud5   i nisam jedini kojima je ovaj bug skino 700k zbog vas,jer ne znate sredit bug usrani.,..

Je ne znate sredit bug usrani?Ili ga vi ne znate fino prijaviti?Pošto pametuješ ne zanima me ništa od tebe više,naučit ćeš se kulturi pa ćeš onda doći i fino prijaviti bug,dotad se ne javljaj.Tražiš da ti vratimo nešto i pametuješ kako ne znamo srediti,znamo mi sve srediti,kakvih smo sve problema imali pa smo sve riješili kada netko fino prijavi,prošli bugfix 30 bugova popravljeno koji su prijavljeni kako spada,sa kvalitetnim informacijama a ne sa ovim vašim sranjima koje pišete ovdje iz kojih se ne može ništa izvući.Nisam ti ja roditelj da meni možeš pametovati a da ću ja popuštati,idi na drugo mjesto i soli nekome pamet do zore.Veliki pozdrav
Lock.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija