Status serveraOFFLINE
ServerBalkan Elite SA:MP
Igrači— / —
IGRAJ
  • [BE UNBAN] Venzziano_Vendetta
    Autor 𝓿𝓮𝓷𝔃𝔃𝓲𝓪𝓷𝓸
    Pročitano 267 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vaš Nick  na Serveru: Venzziano_Vendetta
Vaš Level na Serveru: 13
Razlog zašto ste Banovani (RAZLOG KOJI JE NAPISAO ADMIN): cheat
Slika bana (Obavezno): /
Nick Admina koji vas je Banovao: Kyro_Maestro
Priznajete li krivicu[DA/NE]: Ne
Nešto za dodati: /
Ljubav
2
Sviđa mi se
4
Ljutito
1
Haha
0
Članovi koji su reagirali srce:
𝖓𝖓𝖊𝖌𝖎𝖈.,Flash.,
Članovi koji su reagirali lajk:
𝖓𝖓𝖊𝖌𝖎𝖈.,borkowiitz.,Flash.,surreal2171,
Članovi koji su reagirali ljut:
Faraonn.,
Nema reakcija

Edit - Posto je Kyro okacio snimke.
Kao prvo odma da se ogradim, ne koristim fakeping moj ping takav kakav jeste. Igram na vpnu-u skoro od 2022. Kada mi je dozvoljeno od strane Paula, posto je moj internet uzasan. Ako treba slika za to sendacu, kada pogledate snimke mozete da vidite kako je ping uzasan 200-250-300. Packetloss takodje 0.60- 0.80. Tako da je logicno sa tim da mi dosta kasne igrace. A sada idemo na snimke.
https://jumpshare.com/share/i9pvRKru1KNfyOikUrgU - Zasto nisi stavio full snimak kako si me rushao, svako ko je igrao malo na DM serverima i slicno. Logicno da ce odma proveriti taj stek do vrata.
https://streamable.com/yz3c3z - Obicno igranje na korner, ovo sto kazete da je WH sto cekam lika kod onih stubova. Kao sto sam rekao igram sam dugo na DM serverima i Ruskim takodje od 2017-2018. Godine. Znam svaki moguci stek na ovoj mapi, posto logicno tryhardovao sam je najvise. I onda u ovom snimku mozete i sami da videte najnormalnije flickove. Mozete takodje da vidite na snimku koliko mi je ping isto velik, takodje ovaj lik sto me je snimao snima me u 20. Fpsa.
https://streamable.com/uo20my - Isto najobicnije igranje na korner, pocetak video Enri mi je skroz bio levo od kornera. Ovaj lik sto me je snimao ima gori internet od mene, nakon toga idem i uzimam korner sto je normalno kod ove mape i vidim skin id 94. I pucam ga. Nakon toga logicno je da je Enri pobegao na stepenjicama, kao sto sam gore rekao svako ko je igrao malo duze na ovoj mapi zna o cemu pricam. Nakon sto sam isao da proverim video sam wuzi skin kako bezi, logicno je da je bezao od nekog lika. A ako mislite da imam WH, da li bi neki lik uzeo da rusha na 2. Lika tamo ili bi otisao direktno na Flasha gore i rushao ga? Pri kraju videa uzeo sam korner i pucao sam koga sam video. Kyro je onda krenuo da trci oko mene u krug i ovde su najnormalniji hitovi bili. Onda sam krenuo napolje i video sam kako Flash skace. Sto se vidi i na snimku. A onda sam na kraju ubio Flasha 360. Kao sto vidite cekao sam ga na zadnjem hitu.
Ljubav
7
Sviđa mi se
5
Ljutito
0
Haha
1
Članovi koji su reagirali srce:
Flash.,Jese,𝕊𝕥𝕖𝕏,ethan.,Nathaniel,Ficho,𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭,
Članovi koji su reagirali lajk:
Jese,Flash.,ethan.,surreal2171,Nathaniel,