Status serveraONLINE
ServerBElite | Deagle 2v2 Event 21:00H | 2KM+2xBeFan
Igrači36 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
  • (IC PRICA) EMSAD
    Autor 乇𝓜𝓐𝓝
    Pročitano 468 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
*
SR. MEMBER
276
IG: Hasan_Aletic
Evidentirano
Moja IC priča na serveru Balkan Elite počinje pre nekoliko godina kada sam prvi put kročio na ulice San Andreasa. Od samog starta nisam bio neko ko voli da igra sam — uvek sam bio okrenut ekipi, ljudima sa kojima sam delio i dobre i loše trenutke na serveru. Kroz vreme sam upoznao dosta igrača i sa nekima od njih napravio pravu malu RP porodicu.

Naravno, moj put nije uvek bio savršen. Desilo se par puta da sam bio banovan zbog bag abuse-a, što je bila moja greška. U tim trenucima sam naučio dosta o pravilima servera i o tome koliko je važno igrati fer i poštovati zajednicu. Te situacije su me naterale da razmislim o svom ponašanju i da promenim način na koji pristupam igri.

I pored tih grešaka, nikada nisam okrenuo leđa svojoj ekipi. Uvek sam bio tu kada je trebalo pomoći — bilo da je u pitanju neka akcija, odbrana teritorije, ili jednostavno podrška kada stvari krenu loše. Moji prijatelji sa servera znaju da sam neko na koga mogu da računaju, bez obzira na sve što se desilo u prošlosti.

Vremenom sam sazreo kao igrač i počeo više da cenim pravi RP i atmosferu na serveru. Naučio sam iz svojih grešaka i sada mi je cilj da doprinesem zajednici na pozitivan način, da budem primer novim igračima i da zajedno sa svojom ekipom nastavim da gradim priču na Balkan Elite serveru.

Za mene Balkan Elite nije samo server — to je mesto gde sam proveo mnogo vremena, upoznao ljude i stvorio uspomene koje su deo mog RP puta. Zato i dalje ostajem veran svojoj ekipi i serveru, sa željom da nastavim dalje bez ponavljanja starih grešaka i sa fokusom na dobru igru i poštovanje pravila.
Ljubav
1
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
1
Članovi koji su reagirali srce:
乇𝓜𝓐𝓝,
Nema reakcija
Nema reakcija
Članovi koji su reagirali haha:
Adin,

NO LOVE • NO FEAR • NO MERCY

silence speaks louder than words

Moxx.
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Do I Look Like A Gangster? I’m A Businessman!

SR. MEMBER
437
IG: Inspektor_Brayan
Evidentirano
IC Prica - In character prica, prica tvog lika ne tebe.. Ovde si samo Izmgao zivot i totalno promasio temu, mada verovatno je ovo za skupljanje postova pa se i necu truditi da objasnjavam previse.
Ljubav
1
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Članovi koji su reagirali srce:
乇𝓜𝓐𝓝,
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
"🇮 🇨🇦🇳🇳🇴🇹 🇲🇦🇰🇪 🇾🇴🇺 🇺🇳🇩🇪🇷🇸🇹🇦🇳🇩. 🇮 🇨🇦🇳🇳🇴🇹 🇲🇦🇰🇪 🇦🇳🇾🇴🇳🇪 🇺🇳🇩🇪🇷🇸🇹🇦🇳🇩 🇼🇭🇦🇹 🇮🇸 🇭🇦🇵🇵🇪🇳🇮🇳🇬 🇮🇳🇸🇮🇩🇪 🇲🇪. 🇮 🇨🇦🇳🇳🇴🇹 🇪🇻🇪🇳 🇪🇽🇵🇱🇦🇮🇳 🇮🇹 🇹🇴 🇲🇾🇸🇪🇱🇫."
― 🇫🇷🇦🇳🇿 🇰🇦🇫🇰🇦, 🇹🇭🇪 🇲🇪🇹🇦🇲🇴🇷🇵🇭🇴🇸🇮🇸

*
LEGEND MEMBER
2,075
IG: Randy
Evidentirano
Citat: ꜱᴘᴇᴋᴛᴏʀ  u Ožujak 07, 2026, 12:31:45
IC Prica - In character prica, prica tvog lika ne tebe.. Ovde si samo Izmgao zivot i totalno promasio temu, mada verovatno je ovo za skupljanje postova pa se i necu truditi da objasnjavam previse.

Lock.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
1
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija