Status serveraONLINE
ServerBalkan Elite StatePlay
Igrači73 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
  • [BE] Konkurs za Lidere [ OTVORENO ]
    Autor Randy.
    Pročitano 56,009 puta
0 Članovi i 8 Gosti pregledava ovu temu.
*

~Firma Continental~

SR. MEMBER
288
IG: Ziko_Testera
Evidentirano
Vaš InGame nick (Ime_Prezime): Poatan
Koje ste godište: 05
Koliko dugo igrate na Balkan Elite: 6god
Slika statsa (Ne starija više od 24h):
Koliko imate odigranih sati na našem severu: imam dosta
Link vašeg FB profila: imas me
TAG vašeg Discord profila: /
Da li ste ikada bili Lider na našem severu: da
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: citav dan
Vase poznavanje RP pravila (1-10): 10
Za koju organizaciju konkurisete: BDT
Da li posjedujete discord: ne
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: Lukasz_Yarkashziev,Mikri,Vojvoda
Da li cete postovati svakog clana vase organizacije ukoliko postanete lider: da
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Zauzimanje zona,robovi itd
Zašto želite postati Lider: Da zauzmem mapu
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci): Ja sam Poatan, dolazim iz Los Santosa.Karijeru sam zapoceo sa dvadeset godina kao ufc borac, sada zelim da osvetim moga oca koji su ubili clanovi bande
Da li prihvatate uslove lider ugovora [DA/NE]: da

Konkurs odbijen, darko stosic bl 30 dana za lidera.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
16
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Članovi koji su reagirali haha:
Nathaniel,Adin,owen,gervonta,.exee,Nory,Sadz0,Стефан,
Swabo,Hassan Whiteside,costurche,Alexander Maestro,dacman,John_Spamovic,$hiro,Shiro,
Jr

*
NOVI ČLAN
9
IG: John_Spamovic
Evidentirano
aš InGame nick (Ime_Prezime): John_Spamovic
Koje ste godište: 07
Koliko dugo igrate na Balkan Elite: 4god
Slika statsa (Ne starija više od 24h):220h
Koliko imate odigranih sati na našem severu: imam dosta
Link vašeg FB profila: /
TAG vašeg Discord profila: /
Da li ste ikada bili Lider na našem severu: ne
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: vecinu dana
Da li posjedujete discord: ne
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: /
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Zauzimanje zona,robovi itd
Zašto želite postati Lider: Da zauzmem mapu i nikad nisam bio
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci): Ja sam John, dolazim iz Los Santosa.Karijeru sam zapoceo sa dvadeset godina kao vojnik, sada zelim da osvetim moga brata  koji su ubili clanovi bande

Konkurs odbijen.
Ljubav
0
Sviđa mi se
3
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Članovi koji su reagirali lajk:
Adin,Nory,Shiro,
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Ex lider Vojska,Ballas,LCN Ex Promoter 1,2,3,4.

HERO MEMBER
543
IG: Victor Ibarbo
Evidentirano
Vaš InGame nick (Ime_Prezime: Muhammed Usman
Koje ste godište: 2008
Koliko dugo igrate na Balkan Elite: od 2019
Slika statsa (Ne starija više od 24h):  https://imgur.com/a/DEWLCPA
Koliko imate odigranih sati na našem severu: 1882
Link vašeg FB profila: Akaid BE, imas me
TAG vašeg Discord profila: mayerz7778
Da li ste ikada bili Lider na našem severu: Da
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 4-5h
Vase poznavanje RP pravila (1-10): 10/10
Da li posjedujete discord: Da
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: Glen_Mayers, Limen_Zakhaev, Rozozuki_Vendetta, Giacomo_Ulica...
Da li cete postovati svakog clana vase organizacije ukoliko postanete lider: Da
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Planiram zauzimat, pljackat banke itd...
Zašto želite postati Lider: Nisam odavno, a i helpati organizaciji
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci): Cao ja sam Akaid,dolazim iz Los Santosa, clan sam firme BDT,ali trazim nesto vise, imam iskustva u razlictim firmama poput GSF, LCN, imam pedeset tri godine, od tog tridesetak godina radnog staza po razlicitim firmama.
Da li prihvatate uslove lider ugovora [DA/NE]: DA

Konkurs prihvacen, prosao test.
Ljubav
0
Sviđa mi se
1
Ljutito
0
Haha
9
Nema reakcija
.exee,
Nema reakcija
Adin,Shiro,.exee,Nory,Sadz0,Стефан,Swabo,Hassan Whiteside,
Nathaniel,
abdulaziz !

*
NOVI ČLAN
6
IG: Querzy
Evidentirano
Citat: Querzy1809.  u Veljača 20, 2025, 16:02:19
Citat: Querzy1809.  u Veljača 20, 2025, 16:00:04
Vaš InGame nick (Ime_Prezime): Querzy
Koje ste godište: 05
Koliko dugo igrate na Balkan Elite:  5 Godina.
Slika statsa (Ne starija više od 24h): https://imgur.com/a/c64WxSZ
Koliko imate odigranih sati na našem severu:
Link vašeg FB profila: Giangluii Loer, imas me Undertaker ja mislim
TAG vašeg Discord profila: Imas me Undertaker
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 5-7-10H
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: Zab Old.
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Dovescu svoju ekipu, DM Ter Rob.
Zašto želite postati Lider: Da pokažem svima sta znam
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci):
Alen VK
Moje ime je Quezy rodjen sam u Los Santos bolnici 1964 godine,jedinac sam majke Amre Santinsky i oca Karica.Mojem ocu i majki zelja je bila da jednoga dana budem uspjesan u zivotu posto sam im i jedini jedinac.Ali od malena zivot je krenuo naopako odrastao sam u veoma "opasnoj" okolini to je [CENZURA] Amru i oca Karica mnogo uzrujalo u samom startu moga dijetinstva.Majka i otac bili su u to vrijeme veoma siromasni,majka je radila kao farmerica a otac je imao daleki put do posla radio je kao vrtlar u San Fierru.Place oca i majke nisu nam bile dovoljne za placanje podstanarstva kod tadasnjeg vlasnika jedne kuce Henrya Hollidaya.Došla je tada i 1974 godina kada se u Los Santos doselio John Holliday brat od tadasnjeg vlasnika kuce Henrya Hollidaya koji je bio vrlo utjecajan i mocan financijski covijek.Tada sam imao samo deset godina za vrijeme dolaska Johna,druzio sam se sa svakakvim barabama po ulicama Gantona do susjednog kraja Jeffersona.Jednom prilikom ja tada kao mladic upoznajem osobu imena Dexter Cavanni koja mi pruza priliku za laku lovu,nisam ni slutio gdje to vodi.Jednog kisnog dana otac Karic odlazi da kosi za San Fierro a majka Amra se upucuje na kraj Los Santosa na farmu,šetam se sam ulicama Gantona i cujem zvuk trube vozila u vozilu se nalazio Dexter polako mi objašnjava sto je tocno mislio kada je spomenu laku lovu,nakon nekog vremena iz dzepa vadi mali paketic marihuane te mi nudi priliku da je preprodajem po tadasnjem kraju Gantonu i susjednim kvartovima.
Ja mlad imam samo deset godina u to vrijeme prihvacam olako tu ponudi ni ne slutim prihvacajuci gdje ceme odnijeti sudbina.I tako dan za danom ja i moj tadasnji uzor Dexter se nalazimo radi primopredaje novca i marihuane te je polako posao cvao ja sam imao koji dollar u dzepu od procenta sto mi je Dexter davao.Tako sam jednom prilikom platio vlasniku Henryu rezije i podstarnastvo za cijelu godinu unaprijed sto je majci Amri i ocu Karicu bilo veoma sumnjivo te polako pocinju da me prate.Dolazimo u 1980 godinu Los Santos se polako preureduje ja sam mlad u usponu imam vec nekoliko tisuca dollara u dzepu sa svojih cetrnaest godina kupujem prvo vozilo marke Club te kruziram krajevima gdje sam cesto boravio s svojim novopecenim prijateljem Dexterom koji mi je to omogucio,i kao u nocnoj mori sjecam se kao dan danas iza naz se nalazi vozilo marke Sultan koje nas je pratilo vec neko vrijeme te na mostu k Jeffersonu postavlja rotacionalno svijetlo na krov automobila i na megafon govori da stanemo te ugasimo vozilo.Ja sav preplasen bez vozacke dozvole s samo cetrnaest godina stajem sastrane A tadasnji prijatelj Dexter se pravi da me ne poznaje te mi daje sve sto je imao  u svojim dzepovima.Polako napustam vozilo inspektori nam prilaze predstavljaju se te pitaju vozacku dozvolu sluteci vec da nemam posto izgledam tako mlado tu vec nastaju problemi zatim me pretresaju i pronalaze vecu kolicinu marihuane koju mi je Dexter "uvalio" dok su nas zaustavljali.
Tada prvi put bivam uhapšen i odveden u okruzni zatvor Los Santos,zamolio sam policajce inspektore da obavijste mi [CENZURA] i oca o ovom.Nakon nekog vremena majka Amra i otac Karic dolaze ispred Los Santos policijske stanice po mene vidno ljuti i uzrujani s njima se nalazio i brat od Henrya John koji mi je rekao sjecam se kao i dan danas Felixe "tvojoj majki i ocu je veoma teska financijska situacija u zivotu te jedva krpaju kraj sa krajem molim te nemoj da se ovo vise ponavlja pogledaj me u oci i obecaj mi a ja cu tebi i tvojoj obitelji pomoci koliko mogu"Ja sav preplasen polako mi pada suza niz lice osramotih [CENZURA] i oca obecavam gospodinu Johnu da se ovo vise nikada nece ponoviti te da cu se totalno promijeniti.Polako me John zaposljava na farmu s majkom na kratko vrijeme.2002godine John Holliday se kandidirao na izborima za gradonacelnika Los Santosa te je usjesno zavrsio na prvom mjestu s vecinom glasova te postao gradonacelnik Los Santosa,te istog dana zaposljava moju [CENZURA] i oca da rade u vladi kao drzavni sluzbenici te im omogucuje normalnu placu i vise im ne naplacuje podstanarstvo.Ja u to vrijeme i dalje ne zaposlen kako je majka se prebacila s farme u vladu,neznan sto da radim krpam kraj sa krajem dosta vremena sam provodio doma gledajuci TV i lezao na krevetu.2004 godine nedugo nakon sto sam postao punoljetni gradjanin Los Santosa nacelnik policijske uprave Los Santos postaje gospodin Craig Wayne koji objavljuje javno natjecaj za primanje u ministarstvo unutrasnjih poslova,ja vidno zeljan rada te zelje da budem dio njih ali svijestan svoje proslosti i problema s dilanjem znam da ce to biti gotovo nemoguca misija.Ali dosjetih se da pitam oca Karica i [CENZURA] Amru tada je postala premijerka da zamoli Johna ako bi se ikako moglo zazmiriti u moj dosije te da postanem i izadjem na obuku za postatit policajac.Majka mi sutradan govori da je John razgovarao sa Craigom te da ce zazmiriti na dosije ali da cu morati proci rigoroznu obuku za postati policajac.Polako dolazim 2006 pred organizaciju BDT na obuku koju je vodio specijalac Rocky Balboa,obuka je bila teska i rigorozna mnogi su otpali samo su rijetki prosli i postali dio BDT.Zahvalan sam Johnu na toj prilici.Zatim dolazi i 2008 godina u Los Santosu,Johna uzdrmavaju mediji Los Santosa o raznoraznim korupcijama te mnogobrojnim zataskanim aferama kao gradonacelnik Los Santosa podnosi ostavku posto se nije mogao nositi sa pritiskom javnosti.Zovem ga na telefon i govorim da se pridruzi Ministarstvu da sam sada specijalac nakon cetri godine rada u Ministarstvu te da mu nista nece faliti mada je JOhn bio na knap s godinama za rad u Ministarstvu,John je na to pristao tako u srednjim godinama prolazi obuku te se pridruzuje direktno specijalnoj jedinici koja djeluje kopno voda zrak radi izvarednih rezultata na obuci te tako postajemo ni za ocekivati neocekivane kolege,a vlast Los Santosa preuzima njegov brat Henry Holliday.Konacno su majka Amra i otac Karic ponosni na svog sina Felixa.No nije sve tako sjajno okrece se kolo srece majka se polako odaje porocima te krece da kocka pije pusi nazalost i drogira se te postaje veoma ovisna o kokainu,radi cega je nasa obitelj mnogo patila otac Karic je mnogo puta pokusavao da je skine ali ona nije dala te se uvijek vracala na staro.Ta njena ovisnost mnogo i dan danas utjece na nas obiteljski zivot mada smo danas financijski stabilni i osigurani ali se nosimo s teskom ovisnoscu nase majke.Ja sam i dan danas aktivni dijelatnik Ministarstva nakon duge borbe iz siromastva otac je i dalje zaposlen u vladi majka takoder ali neznamo dokle radi ovisnosti.Zahvaljujem se obitelj TF.
Querzy

pardon evo slika moj stats ovo sam kopiro od Dizzy, dok je on postavljo konkurs
https://imgur.com/sAjOIAT

povlacim konkurs
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
LEGEND MEMBER
2,057
IG: Randy
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
LEGEND MEMBER
2,057
IG: Randy
Evidentirano

VOJSKA, BALLAS
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
JR. MEMBER
63
IG: Xevi_Rango
Evidentirano
Vaš InGame nick (Ime_Prezime: Xevi Rango
Koje ste godište: 2002
Koliko dugo igrate na Balkan Elite: od 2016
Slika statsa (Ne starija više od 24h): https://imgur.com/a/odUVrD2
Koliko imate odigranih sati na našem severu: 45
Link vašeg FB profila: https://www.facebook.com/profile.php?id=61573646816108
TAG vašeg Discord profila: ZigaLimo#0794
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 4-5h
Za koju organizaciju konkurisete: Vojska
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: Yuri_Collonelo
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Dovodjenje RP-a u vojsci do najveceg maksimuma i da vojska konacno ima neku funkciju
Zašto želite postati Lider: Nisam odavno a i volim da RP-am
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci): Pozdrav ja sam Xevi unuk poznatog biznismena poznatijim kao Yuri Collonelo imam trideset godina po navrsenju osamnaeste sam morao da promenim svoje prezime iz bezbednosnih razloga odrastao sam u San Fierru gde sam i odsluzio vojni rok radio u policiji i polagao ispite za Los Santos specijalne jedinice nemam zenu ni decu ali imam volju da sluzim otadzbini

Prihvaceno, javi mi se InGame.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
NOVI ČLAN
9
Evidentirano
vaš InGame nick (Ime_Prezime):John_Spamovic
Koliko dugo igrate na Balkan Elite: od 2021
Slika stats (ne starija od 24h) : 
]Koliko imate odigranih sati na našem severu:225+
Da li ste ikada bili Lider na našem severu: ne nazalost
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 10h+
Vase poznavanje RP pravila:11
Da li posjedujete discord:/
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije:Da budem dobar lider vojske  i da cuvam grad od kriminalaca
Zašto želite postati Lider:Da bih zastitio gradjane
]Biografija vaseg IC lika(Minimalno 30 rijeci) Pozdrav ja sam John Imam dvadeset godina rodom iz Los Santosa  i  Zelim postati  lider/komandant vojske da bih cuvao grad od  loseg .
Da li prihvatate uslove lider ugovora DA/NE]: Da

Konkurs odbijen.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

w

SUPER HERO MEMBER
1,525
IG: Emsad_Castellano
Evidentirano
Vaš InGame nick (Ime_Prezime): Shamil Abdurakhimov
Koliko dugo igrate na Balkan Elite: 9 godina
Slika statsa (Ne starija više od 24h):   https://imgur.com/a/t5027tg
Koliko imate odigranih sati na našem severu:   2038
Link vašeg FB profila: https://www.facebook.com/luis.doytchinova.9/
TAG vašeg Discord profila: @epo0281
Da li ste ikada bili Lider na našem severu: da
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 5 6 sati dnevno
Da li posjedujete discord: da
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: dovoljno je reci emsad / piksy
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Zauzimanje zona,robovi,warovi i tako dalje
Zašto želite postati Lider: Pozelio sam voditi organizaciju i zauzimati zone
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci): Ja sam Shamil Abdurakhimov, dolazim iz Los Santosa iz jedne male ulicice blizu Gantona. Imam cetrdeset dvije godine i dvadeset godina radnoga staza. Prije sam radio kao pilot, sada sam nezaposlen. Imam dva sina Badr Harija i Kiku.

Prihvaceno
Ljubav
1
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
5
Članovi koji su reagirali srce:
usman__,
Nema reakcija
Nema reakcija
Nathaniel,Adin,.exee,Shiro,Nory,

*
JR. MEMBER
75
IG: Nesko_Vujin
Evidentirano
Vaš InGame nick (Ime_Prezime:Dizzy_Malcanac
Koje ste godište: 2009
Koliko dugo igrate na Balkan Elite: od 2021
Slika statsa (Ne starija više od 24h): https://imgur.com/a/HewkE2O
Koliko imate odigranih sati na našem severu: 29
Link vašeg FB profila: Imas me
TAG vašeg Discord profila: mali dizzy
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 2-5 sati dnevno kako kad
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick:Mali_Dizzy
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Da pokusam da napravim funkciju od vojske a ne da sluzi za ukras
Zašto želite postati Lider: Sto da ne
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci): Cao, ja sam Dizzy Malcanac sin bivseg vodje bande pod imenom Russian Mafia Malog Dizzy-a. Dolazim is Las Venturasa i imam dvadeset i cetiri godine od toga su sest radnog staza.Bio sam vise puta vodja raznih bandi i firmi kao i podsef u policiji Los Santosa.Trenutrno sam u firmi koju je vodio moj otac.Radim kao rudar u jednom rudniku koji vodi sefica Lana.

Odbijeno.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
1
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nory,

*
FULL MEMBER
167
IG: Giska_Yoriskaziew
Evidentirano
Vaš InGame nick (Ime_Prezime):[CA]Rale ODGOVOR
Koje ste godište:2008 ODGOVOR
Koliko dugo igrate na Balkan Elite:5godina ODGOVOR
Slika statsa (Ne starija više od 24h): https://ibb.co/psxsmHx ODGOVOR
Koliko imate odigranih sati na našem severu: 1300 tako nesto ODGOVOR
Link vašeg FB profila:Radojica Knezevic (samo to ukucaj ) ODGOVOR
TAG vašeg Discord profila:@raleje ODGOVOR
Da li ste ikada bili Lider na našem severu: da ODGOVOR
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru:pa mozda 3 do 4 sata vikendima jako vise  ODGOVOR
Vase poznavanje RP pravila (1-10):10/10 ODGOVOR
Za koju organizaciju konkurisete:Vojska ODGOVOR
Da li posjedujete discord:da ODGOVOR
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick:Rale_Knezevich,Rale-Colucci,Oprem_Pazakitim,Rale,Knezevich,Ral3,[CA]Rale i tako dalje ima jos dosta al ne mogu da se setim ODGOVOR
Da li cete postovati svakog clana vase organizacije ukoliko postanete lider: to se podrazumeva naravno da hocu ODGOVOR
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije:Pa ovako idemo naravno redovna patrola kada se dogodi pljacka idemo kao sto smo vezbali na vezbama sa specijalne situacije sprecavamo pljacke hapsimo kriminalce zapljenujemo drogu hapsimo dilere droge uglavnom suzbijamo kriminal koliko mozemo ODGOVOR
Zašto želite postati Lider: Da pomognem serveru ODGOVOR
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci):Pozdrav ja sam rale knezevic poznatiji kao [ca]rale moj zivot pocinje u malom gradicu po imenu Angel Pine moja porodica je bila jedna patrijahalna porodica moj otac je uvek vodio glavnu rec i uvek se pitao za ono sto cu ja da radim u svom zivotu danas sam mu veoma zahvalan na tome jer je moj otac bivsi komadant vojske naravno ja sam krenuo njegovim stopama u nadi da cu ga uciniti ponosnim u njegovim penzionerskim danima :)  ODGOVOR
Da li prihvatate uslove lider ugovora [DA/NE]: da ODGOVOR

Prihvacen konkurs,pao test.
Ljubav
0
Sviđa mi se
1
Ljutito
0
Haha
6
Nema reakcija
John_Spamovic,
Nema reakcija
Shiro,John_Spamovic,Adin,Dirk Tata,lobejekrozvene,Federico.,
DM3R

*
FULL MEMBER
186
IG: Eufrat_Macduff
Evidentirano
Vaš InGame nick (Ime_Prezime): Panta Playboy
Koje ste godište: 02
Koliko dugo igrate na Balkan Elite: Oko 5,6 meseci
Slika statsa (Ne starija više od 24h): Bice ispod
Koliko imate odigranih sati na našem severu: 1039
Link vašeg FB profila: https://www.facebook.com/profile.php?id=61566515144757
TAG vašeg Discord profila: igga444
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: Oko 5,6 sati, mozda i vise nekad
Za koju organizaciju konkurisete: Ballas
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: Panta Gotti
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Skupljanje aktivnih clanova, ter, robovi
Zašto želite postati Lider: Zelim da podignemo Ballas na noge opet
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci): Moje ime je Panta Playboy, imam trideset godina, dok sam jos uvek bio mali decak stariji brat mi je surovo ubijen, te sam se pokusao osvetiti tako sto cu postati policajac i naci odgovorne ljude za taj zlocin, sada mi je ipak jasno da cu morati da ih nadjem na drugi nacin i osvetim se.
Da li prihvatate uslove lider ugovora [DA/NE]: Da

Prihvaceno, prosao test
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
NOVI ČLAN
9
Evidentirano
vaš InGame nick (Ime_Prezime): John_Spamovic
Koliko dugo igrate na Balkan Elite: 4 godine
Slika stats (ne starija od 24h) Ispod cu ostaviti
]Koliko imate odigranih sati na našem severu:220+
Da li ste ikada bili Lider na našem severu:Ne
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 10h+
Vase poznavanje RP pravila:11
Da li posjedujete discord:/
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Cuvati grad od loseg i dovesti dobro
Zašto želite postati Lider:Da ucinim svog oca
]Biografija vaseg IC lika(Minimalno 30 rijeci) Pozdrav ja sam John Imam dvadeset  rodjen sam u Los Santos_u  i  Zelim postati Komandant/lideri vojske da bih oucinio svog oca ponosnog koji je preminuo kada sam bio mali.
Da li prihvatate uslove lider ugovora DA/NE]: DA

https://imgur.com/a/QltrQtP

Citat: 𝑼𝒏𝒅𝒆𝒓𝒕𝒂𝒌𝒆𝒓  u Siječanj 27, 2025, 17:14:34
Zabranjeno dupliranje odbijenog konkursa, u suprotnom automatska black lista 30 dana.

Konkurs odbijen.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
FULL MEMBER
158
IG: Heenessy
Evidentirano
Vaš InGame nick (Ime_Prezime): Dirk
Koliko dugo igrate na Balkan Elite:  od 2019
Slika statsa (Ne starija više od 24h): https://imgur.com/a/93KYw9Z
Koliko imate odigranih sati na našem severu:  1204
Link vašeg FB profila: Imas me
TAG vašeg Discord profila: dmer1000
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 5,6
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: Heenesy, Excapted, nmp
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: RP, Oslobadjanje ter itd
Zašto želite postati Lider: Zelim da budemo Vojska kakvu je Aleksandar Vucic oduvek zelio
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci): Rodjen sam u Los Santosu imam 30 godina i od malena sam posvecen oruzju i fizickoj spremi, bio sam dugo u vojsci ali mislim da je vreme za novi cin
Da li prihvatate uslove lider ugovora [DA/NE]: Da

Konkurs odbijen, pravila nisu ispunjena..
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
NOVI ČLAN
2
Evidentirano
vaš InGame nick (Ime_Prezime):Paki
Koje ste godište: 08
Koliko dugo igrate na Balkan Elite:3 godine
Slika stats (ne starija od 24h) https://imgur.com/a/5b3dL0o
]Koliko imate odigranih sati na našem severu:mnogo al na ovom acc 237
Link vašeg FB profila: https://www.facebook.com/people/[CENZURA]-Mame/pfbid0t46TMdqBYNrxELmYHwCAoUh8XwJuf3b6mK3wHqktvQ4VFNe1VNtsiYDWyuLGquFyl/?mibextid=wwXIfr&rdid=BrCpUVuTaFyO2aIH&share_url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fshare%2F15vtjua3ia%2F%3Fmibextid%3DwwXIfrDa li ste ikada bili Lider na našem severu:Da x puta
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 5+
Vase poznavanje RP pravila:10
Da li posjedujete discord:Da
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: Hasan_Mancheta Pascan
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije:Dignuti rp na veci nivo i smanjiti wl-ove
Zašto želite postati Lider:Da osvetim svog oca
]Biografija vaseg IC lika(Minimalno 30 rijeci) Pozdrav ja sam paki Imam dvadeset i pet godina,zavrsio sam vojnu skolu nakon toga sam se preselio u los santos gde zelim nastaviti stopama svog oca i napraviti mir u drzavi.
Da li prihvatate uslove lider ugovora DA/NE]: Da

Konkurs odbijen.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija