Status serveraONLINE
ServerBElite | Sniper Event 21:00H | Nagrada: 2KM
Igrači63 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
  • [BE] Konkurs za Lidere [ OTVORENO ]
    Autor Randy.
    Pročitano 55,480 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
*
ULTIMATE MEMBER
4,212
Evidentirano
Vaš InGame nick (Ime_Prezime): 4d1n
Koje ste godište: 2009
Koliko dugo igrate na Balkan Elite: od 2020
Slika statsa (Ne starija više od 24h):  https://imgur.com/JfTfPc3
Koliko imate odigranih sati na našem severu: Ima na statsu
Link vašeg FB profila: imas me
TAG vašeg Discord profila: 4d1n_
Da li ste ikada bili Lider na našem severu: Da
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 4-5h
Vase poznavanje RP pravila (1-10): 10/10
Za koju organizaciju konkurisete: GSF
Da li posjedujete discord: Da
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: Adin
Da li cete postovati svakog clana vase organizacije ukoliko postanete lider: Da
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Planiram zauzimat, pljackat banke, vratit org u jednu od jacih
Zašto želite postati Lider: Nisam odavno da probam malo
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci): Ja sam Adin dolazim iz San Fierra imam 50 godina, moj otac stefan je bio jako dobar vodja firme BDT i zelim da nastavim njegovim stopama
Da li prihvatate uslove lider ugovora [DA/NE]: DA

Konkurs prihvacen, prosao test.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
3
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Članovi koji su reagirali haha:
Hassan Whiteside,Стефан,gervonta,

*
LEGEND MEMBER
2,057
IG: Randy
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
LEGEND MEMBER
2,057
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
2
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Shiro,Nory,

*
JR. MEMBER
75
IG: Nesko_Vujin
Evidentirano
Vaš InGame nick (Ime_Prezime): Dizzy_Malcanac
Koje ste godište: 09
Koliko dugo igrate na Balkan Elite:  3-4 godina
Slika statsa (Ne starija više od 24h): https://imgur.com/a/c64WxSZ
Koliko imate odigranih sati na našem severu: ima na slici statsa
Link vašeg FB profila:https://www.facebook.com/profile.php?id=61572683980050
TAG vašeg Discord profila: mali_dizzy
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: zavisi al najmanje 2h
Vase poznavanje RP pravila (1-10): 10
Za koju organizaciju konkurisete: Ballas
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: Mali_Dizzy
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Dodavanje clanova u org i skupljanje org bodova(robovi, ter)
Zašto želite postati Lider:Jer trenutno nemam org pa kao aj
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci): Cao, moje ime je Dizzy Malcanac dolazim iz Los Santosa i bio sam sef Firme TEC.Takodje i podsef policije Los Santosa i clan vise firmi
Da li prihvatate uslove lider ugovora [DA/NE]: DA

Prihvaceno
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
LEGEND MEMBER
2,057
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

[ BE - HEAD ADMIN ]

LEGEND MEMBER
2,396
IG: Smirnoff
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
NOVI ČLAN
4
IG: Azix_Felix
Evidentirano
vas InGame nick (ime_prezime): Azix_Felix
koje ste godiste: 07
koliko dugo igrate na balkan elite: 1god
slika statsa (ne starija od 24h): https://imgur.com/a/CQ6GYqU
koliko imate odigranih sati na nasem serveru: imate na slici
link vaseg FB profila:ima me UnderTaker
TAG vaseg discord profila: azix0961
dali ste ikada bili lider na nasem serveru: Da
koliko dnevno mozete biti aktivni na serveru: fazon 5-6h
vase poznavanje RP pravila (1-10): 10
za koju orgaqnizacij use konkurisete: Ballas
da li posedujete discord: da
ako ste stari igrac navedite svaki vas nick: Lazar_Petic,Lucky_Miller
da li cete postovati svakog clana vase organizacije ukoliko postane lider:Da
opisite yukratko vas plan za vodjenje organizacije:zone,rob,
zasto zelite postati lider:vec sma bio lider Ballas i opet zelim da postanem lider Ballasa
biografija vaseg IC karaktera(minimalno 30 reci): Zdravo zovem se Azix Felix dolazim iz San Fierra bio sam sef firme Ballas i podsef firme LCN veoma sam posten covek svi me znaju i veruju.
Odbijeno. Pao Test
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
LEGEND MEMBER
2,057
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
LEGEND MEMBER
2,057
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
FULL MEMBER
158
IG: Heenessy
Evidentirano
vas InGame nick (ime_prezime): Dirk
koje ste godiste: 07
koliko dugo igrate na balkan elite: 4-5 godina
slika statsa (ne starija od 24h):  https://imgur.com/a/ugMlHcx
koliko imate odigranih sati na nasem serveru: 1150+
link vaseg FB profila: imas me na FB
TAG vaseg discord profila: dmer1000
dali ste ikada bili lider na nasem serveru: Da
koliko dnevno mozete biti aktivni na serveru: 6-7h
za koju orgaqnizacij use konkurisete: BDT
da li posedujete discord: da
ako ste stari igrac navedite svaki vas nick: Hennesy, Dirk_Nowitzki, Excapted nmp vise
da li cete postovati svakog clana vase organizacije ukoliko postane lider:Da
opisite yukratko vas plan za vodjenje organizacije: Zauzimanje ter, pljacke itd
zasto zelite postati lider: Da pomognem organizaciji malo i da dam sve od sebe
biografija vaseg IC karaktera(minimalno 30 reci): Bio sam ranije kao zamjenik sefa u firmi BDT oko godinu dana sto se moze vidjeti i u mojoj biografiji...
Naime kako cujem da trenutni sefovi ne postuju clanove i da im uskracuju osnovne stvari koje su potrebne clanovima odlucio sam da se konkurisem i malo poboljsam situaciju

Konkurs odbijen.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
7
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
dacman,Adin,Shiro,costurche,gervonta,.exee,Federico.,

*
NOVI ČLAN
6
IG: Querzy
Evidentirano
Vaš InGame nick (Ime_Prezime): Querzy
Koje ste godište: 05
Koliko dugo igrate na Balkan Elite:  5 Godina.
Koliko imate odigranih sati na našem severu:
Link vašeg FB profila: Giangluii Loer, imas me Undertaker ja mislim
TAG vašeg Discord profila: Imas me Undertaker
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 5-7-10H
Za koju organizaciju konkurisete: BDT
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: Zab Old.
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Dovescu svoju ekipu, DM Ter Rob.
Zašto želite postati Lider: Da pokažem svima sta znam
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci):
Alen VK
Moje ime je Quezy rodjen sam u Los Santos bolnici 1964 godine,jedinac sam majke Amre Santinsky i oca Karica.Mojem ocu i majki zelja je bila da jednoga dana budem uspjesan u zivotu posto sam im i jedini jedinac.Ali od malena zivot je krenuo naopako odrastao sam u veoma "opasnoj" okolini to je [CENZURA] Amru i oca Karica mnogo uzrujalo u samom startu moga dijetinstva.Majka i otac bili su u to vrijeme veoma siromasni,majka je radila kao farmerica a otac je imao daleki put do posla radio je kao vrtlar u San Fierru.Place oca i majke nisu nam bile dovoljne za placanje podstanarstva kod tadasnjeg vlasnika jedne kuce Henrya Hollidaya.Došla je tada i 1974 godina kada se u Los Santos doselio John Holliday brat od tadasnjeg vlasnika kuce Henrya Hollidaya koji je bio vrlo utjecajan i mocan financijski covijek.Tada sam imao samo deset godina za vrijeme dolaska Johna,druzio sam se sa svakakvim barabama po ulicama Gantona do susjednog kraja Jeffersona.Jednom prilikom ja tada kao mladic upoznajem osobu imena Dexter Cavanni koja mi pruza priliku za laku lovu,nisam ni slutio gdje to vodi.Jednog kisnog dana otac Karic odlazi da kosi za San Fierro a majka Amra se upucuje na kraj Los Santosa na farmu,šetam se sam ulicama Gantona i cujem zvuk trube vozila u vozilu se nalazio Dexter polako mi objašnjava sto je tocno mislio kada je spomenu laku lovu,nakon nekog vremena iz dzepa vadi mali paketic marihuane te mi nudi priliku da je preprodajem po tadasnjem kraju Gantonu i susjednim kvartovima.
Ja mlad imam samo deset godina u to vrijeme prihvacam olako tu ponudi ni ne slutim prihvacajuci gdje ceme odnijeti sudbina.I tako dan za danom ja i moj tadasnji uzor Dexter se nalazimo radi primopredaje novca i marihuane te je polako posao cvao ja sam imao koji dollar u dzepu od procenta sto mi je Dexter davao.Tako sam jednom prilikom platio vlasniku Henryu rezije i podstarnastvo za cijelu godinu unaprijed sto je majci Amri i ocu Karicu bilo veoma sumnjivo te polako pocinju da me prate.Dolazimo u 1980 godinu Los Santos se polako preureduje ja sam mlad u usponu imam vec nekoliko tisuca dollara u dzepu sa svojih cetrnaest godina kupujem prvo vozilo marke Club te kruziram krajevima gdje sam cesto boravio s svojim novopecenim prijateljem Dexterom koji mi je to omogucio,i kao u nocnoj mori sjecam se kao dan danas iza naz se nalazi vozilo marke Sultan koje nas je pratilo vec neko vrijeme te na mostu k Jeffersonu postavlja rotacionalno svijetlo na krov automobila i na megafon govori da stanemo te ugasimo vozilo.Ja sav preplasen bez vozacke dozvole s samo cetrnaest godina stajem sastrane A tadasnji prijatelj Dexter se pravi da me ne poznaje te mi daje sve sto je imao  u svojim dzepovima.Polako napustam vozilo inspektori nam prilaze predstavljaju se te pitaju vozacku dozvolu sluteci vec da nemam posto izgledam tako mlado tu vec nastaju problemi zatim me pretresaju i pronalaze vecu kolicinu marihuane koju mi je Dexter "uvalio" dok su nas zaustavljali.
Tada prvi put bivam uhapšen i odveden u okruzni zatvor Los Santos,zamolio sam policajce inspektore da obavijste mi [CENZURA] i oca o ovom.Nakon nekog vremena majka Amra i otac Karic dolaze ispred Los Santos policijske stanice po mene vidno ljuti i uzrujani s njima se nalazio i brat od Henrya John koji mi je rekao sjecam se kao i dan danas Felixe "tvojoj majki i ocu je veoma teska financijska situacija u zivotu te jedva krpaju kraj sa krajem molim te nemoj da se ovo vise ponavlja pogledaj me u oci i obecaj mi a ja cu tebi i tvojoj obitelji pomoci koliko mogu"Ja sav preplasen polako mi pada suza niz lice osramotih [CENZURA] i oca obecavam gospodinu Johnu da se ovo vise nikada nece ponoviti te da cu se totalno promijeniti.Polako me John zaposljava na farmu s majkom na kratko vrijeme.2002godine John Holliday se kandidirao na izborima za gradonacelnika Los Santosa te je usjesno zavrsio na prvom mjestu s vecinom glasova te postao gradonacelnik Los Santosa,te istog dana zaposljava moju [CENZURA] i oca da rade u vladi kao drzavni sluzbenici te im omogucuje normalnu placu i vise im ne naplacuje podstanarstvo.Ja u to vrijeme i dalje ne zaposlen kako je majka se prebacila s farme u vladu,neznan sto da radim krpam kraj sa krajem dosta vremena sam provodio doma gledajuci TV i lezao na krevetu.2004 godine nedugo nakon sto sam postao punoljetni gradjanin Los Santosa nacelnik policijske uprave Los Santos postaje gospodin Craig Wayne koji objavljuje javno natjecaj za primanje u ministarstvo unutrasnjih poslova,ja vidno zeljan rada te zelje da budem dio njih ali svijestan svoje proslosti i problema s dilanjem znam da ce to biti gotovo nemoguca misija.Ali dosjetih se da pitam oca Karica i [CENZURA] Amru tada je postala premijerka da zamoli Johna ako bi se ikako moglo zazmiriti u moj dosije te da postanem i izadjem na obuku za postatit policajac.Majka mi sutradan govori da je John razgovarao sa Craigom te da ce zazmiriti na dosije ali da cu morati proci rigoroznu obuku za postati policajac.Polako dolazim 2006 pred organizaciju BDT na obuku koju je vodio specijalac Rocky Balboa,obuka je bila teska i rigorozna mnogi su otpali samo su rijetki prosli i postali dio BDT.Zahvalan sam Johnu na toj prilici.Zatim dolazi i 2008 godina u Los Santosu,Johna uzdrmavaju mediji Los Santosa o raznoraznim korupcijama te mnogobrojnim zataskanim aferama kao gradonacelnik Los Santosa podnosi ostavku posto se nije mogao nositi sa pritiskom javnosti.Zovem ga na telefon i govorim da se pridruzi Ministarstvu da sam sada specijalac nakon cetri godine rada u Ministarstvu te da mu nista nece faliti mada je JOhn bio na knap s godinama za rad u Ministarstvu,John je na to pristao tako u srednjim godinama prolazi obuku te se pridruzuje direktno specijalnoj jedinici koja djeluje kopno voda zrak radi izvarednih rezultata na obuci te tako postajemo ni za ocekivati neocekivane kolege,a vlast Los Santosa preuzima njegov brat Henry Holliday.Konacno su majka Amra i otac Karic ponosni na svog sina Felixa.No nije sve tako sjajno okrece se kolo srece majka se polako odaje porocima te krece da kocka pije pusi nazalost i drogira se te postaje veoma ovisna o kokainu,radi cega je nasa obitelj mnogo patila otac Karic je mnogo puta pokusavao da je skine ali ona nije dala te se uvijek vracala na staro.Ta njena ovisnost mnogo i dan danas utjece na nas obiteljski zivot mada smo danas financijski stabilni i osigurani ali se nosimo s teskom ovisnoscu nase majke.Ja sam i dan danas aktivni dijelatnik Ministarstva nakon duge borbe iz siromastva otac je i dalje zaposlen u vladi majka takoder ali neznamo dokle radi ovisnosti.Zahvaljujem se obitelj TF.
Querzy

Konkurs povucen.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
9
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
dacman,owen,Adin,Nathaniel,costurche,gervonta,.exee,Swabo,
$hiro,

*
NOVI ČLAN
6
IG: Querzy
Evidentirano
Citat: Querzy1809.  u Veljača 20, 2025, 16:00:04
Vaš InGame nick (Ime_Prezime): Querzy
Koje ste godište: 05
Koliko dugo igrate na Balkan Elite:  5 Godina.
Koliko imate odigranih sati na našem severu:
Link vašeg FB profila: Giangluii Loer, imas me Undertaker ja mislim
TAG vašeg Discord profila: Imas me Undertaker
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 5-7-10H
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: Zab Old.
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Dovescu svoju ekipu, DM Ter Rob.
Zašto želite postati Lider: Da pokažem svima sta znam
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci):
Alen VK
Moje ime je Quezy rodjen sam u Los Santos bolnici 1964 godine,jedinac sam majke Amre Santinsky i oca Karica.Mojem ocu i majki zelja je bila da jednoga dana budem uspjesan u zivotu posto sam im i jedini jedinac.Ali od malena zivot je krenuo naopako odrastao sam u veoma "opasnoj" okolini to je [CENZURA] Amru i oca Karica mnogo uzrujalo u samom startu moga dijetinstva.Majka i otac bili su u to vrijeme veoma siromasni,majka je radila kao farmerica a otac je imao daleki put do posla radio je kao vrtlar u San Fierru.Place oca i majke nisu nam bile dovoljne za placanje podstanarstva kod tadasnjeg vlasnika jedne kuce Henrya Hollidaya.Došla je tada i 1974 godina kada se u Los Santos doselio John Holliday brat od tadasnjeg vlasnika kuce Henrya Hollidaya koji je bio vrlo utjecajan i mocan financijski covijek.Tada sam imao samo deset godina za vrijeme dolaska Johna,druzio sam se sa svakakvim barabama po ulicama Gantona do susjednog kraja Jeffersona.Jednom prilikom ja tada kao mladic upoznajem osobu imena Dexter Cavanni koja mi pruza priliku za laku lovu,nisam ni slutio gdje to vodi.Jednog kisnog dana otac Karic odlazi da kosi za San Fierro a majka Amra se upucuje na kraj Los Santosa na farmu,šetam se sam ulicama Gantona i cujem zvuk trube vozila u vozilu se nalazio Dexter polako mi objašnjava sto je tocno mislio kada je spomenu laku lovu,nakon nekog vremena iz dzepa vadi mali paketic marihuane te mi nudi priliku da je preprodajem po tadasnjem kraju Gantonu i susjednim kvartovima.
Ja mlad imam samo deset godina u to vrijeme prihvacam olako tu ponudi ni ne slutim prihvacajuci gdje ceme odnijeti sudbina.I tako dan za danom ja i moj tadasnji uzor Dexter se nalazimo radi primopredaje novca i marihuane te je polako posao cvao ja sam imao koji dollar u dzepu od procenta sto mi je Dexter davao.Tako sam jednom prilikom platio vlasniku Henryu rezije i podstarnastvo za cijelu godinu unaprijed sto je majci Amri i ocu Karicu bilo veoma sumnjivo te polako pocinju da me prate.Dolazimo u 1980 godinu Los Santos se polako preureduje ja sam mlad u usponu imam vec nekoliko tisuca dollara u dzepu sa svojih cetrnaest godina kupujem prvo vozilo marke Club te kruziram krajevima gdje sam cesto boravio s svojim novopecenim prijateljem Dexterom koji mi je to omogucio,i kao u nocnoj mori sjecam se kao dan danas iza naz se nalazi vozilo marke Sultan koje nas je pratilo vec neko vrijeme te na mostu k Jeffersonu postavlja rotacionalno svijetlo na krov automobila i na megafon govori da stanemo te ugasimo vozilo.Ja sav preplasen bez vozacke dozvole s samo cetrnaest godina stajem sastrane A tadasnji prijatelj Dexter se pravi da me ne poznaje te mi daje sve sto je imao  u svojim dzepovima.Polako napustam vozilo inspektori nam prilaze predstavljaju se te pitaju vozacku dozvolu sluteci vec da nemam posto izgledam tako mlado tu vec nastaju problemi zatim me pretresaju i pronalaze vecu kolicinu marihuane koju mi je Dexter "uvalio" dok su nas zaustavljali.
Tada prvi put bivam uhapšen i odveden u okruzni zatvor Los Santos,zamolio sam policajce inspektore da obavijste mi [CENZURA] i oca o ovom.Nakon nekog vremena majka Amra i otac Karic dolaze ispred Los Santos policijske stanice po mene vidno ljuti i uzrujani s njima se nalazio i brat od Henrya John koji mi je rekao sjecam se kao i dan danas Felixe "tvojoj majki i ocu je veoma teska financijska situacija u zivotu te jedva krpaju kraj sa krajem molim te nemoj da se ovo vise ponavlja pogledaj me u oci i obecaj mi a ja cu tebi i tvojoj obitelji pomoci koliko mogu"Ja sav preplasen polako mi pada suza niz lice osramotih [CENZURA] i oca obecavam gospodinu Johnu da se ovo vise nikada nece ponoviti te da cu se totalno promijeniti.Polako me John zaposljava na farmu s majkom na kratko vrijeme.2002godine John Holliday se kandidirao na izborima za gradonacelnika Los Santosa te je usjesno zavrsio na prvom mjestu s vecinom glasova te postao gradonacelnik Los Santosa,te istog dana zaposljava moju [CENZURA] i oca da rade u vladi kao drzavni sluzbenici te im omogucuje normalnu placu i vise im ne naplacuje podstanarstvo.Ja u to vrijeme i dalje ne zaposlen kako je majka se prebacila s farme u vladu,neznan sto da radim krpam kraj sa krajem dosta vremena sam provodio doma gledajuci TV i lezao na krevetu.2004 godine nedugo nakon sto sam postao punoljetni gradjanin Los Santosa nacelnik policijske uprave Los Santos postaje gospodin Craig Wayne koji objavljuje javno natjecaj za primanje u ministarstvo unutrasnjih poslova,ja vidno zeljan rada te zelje da budem dio njih ali svijestan svoje proslosti i problema s dilanjem znam da ce to biti gotovo nemoguca misija.Ali dosjetih se da pitam oca Karica i [CENZURA] Amru tada je postala premijerka da zamoli Johna ako bi se ikako moglo zazmiriti u moj dosije te da postanem i izadjem na obuku za postatit policajac.Majka mi sutradan govori da je John razgovarao sa Craigom te da ce zazmiriti na dosije ali da cu morati proci rigoroznu obuku za postati policajac.Polako dolazim 2006 pred organizaciju BDT na obuku koju je vodio specijalac Rocky Balboa,obuka je bila teska i rigorozna mnogi su otpali samo su rijetki prosli i postali dio BDT.Zahvalan sam Johnu na toj prilici.Zatim dolazi i 2008 godina u Los Santosu,Johna uzdrmavaju mediji Los Santosa o raznoraznim korupcijama te mnogobrojnim zataskanim aferama kao gradonacelnik Los Santosa podnosi ostavku posto se nije mogao nositi sa pritiskom javnosti.Zovem ga na telefon i govorim da se pridruzi Ministarstvu da sam sada specijalac nakon cetri godine rada u Ministarstvu te da mu nista nece faliti mada je JOhn bio na knap s godinama za rad u Ministarstvu,John je na to pristao tako u srednjim godinama prolazi obuku te se pridruzuje direktno specijalnoj jedinici koja djeluje kopno voda zrak radi izvarednih rezultata na obuci te tako postajemo ni za ocekivati neocekivane kolege,a vlast Los Santosa preuzima njegov brat Henry Holliday.Konacno su majka Amra i otac Karic ponosni na svog sina Felixa.No nije sve tako sjajno okrece se kolo srece majka se polako odaje porocima te krece da kocka pije pusi nazalost i drogira se te postaje veoma ovisna o kokainu,radi cega je nasa obitelj mnogo patila otac Karic je mnogo puta pokusavao da je skine ali ona nije dala te se uvijek vracala na staro.Ta njena ovisnost mnogo i dan danas utjece na nas obiteljski zivot mada smo danas financijski stabilni i osigurani ali se nosimo s teskom ovisnoscu nase majke.Ja sam i dan danas aktivni dijelatnik Ministarstva nakon duge borbe iz siromastva otac je i dalje zaposlen u vladi majka takoder ali neznamo dokle radi ovisnosti.Zahvaljujem se obitelj TF.
Querzy

pardon evo slika moj stats ovo sam kopiro od Dizzy, dok je on postavljo konkurs
https://imgur.com/sAjOIAT
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
NOVI ČLAN
4
IG: Azix_Felix
Evidentirano
vas ingame nick(ime_prezim) Azix_Felix
koje ste godiste:07
koliko dugo igrate na balkan elite: 1godinu
slika statsa (ne starija vise od 24H): https://imgur.com/a/yTVwLRa
koliko imate odigranih ssati na nasem serveru: imate na slici
link vasef FB profila: ima me Undertaker
TAG vaseg     discord profila: Azix0961
dali ste ikada bili lider na nasem serveru:Da
koliko dnevno mozete biti aktivni na serveru: 7h
za koju organizaciju se konkurisete: Black Dragon Traids
ako ste stari igrac,navedite svaki vas nick: Lucky_Miller,Lazar_Petic
da li cete postovati svakog clana vase organizacije ukoliko postanete lider: Da
opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije:icicemo zone/robove,uzecemo celu mapu opet
zasto zelite postati lider:zeleo bih da budes lider BDT-a
biografiaj vaes IC karaktera(minimalno 30 rjeci): Zdravo Ja sam Azix Felix ali zovite me Azix,dolazim iz San Fierra,moja ja sam sa 17 godina krenuo da radim za opasnog i jakog narko bosa,kod njega u firmi  stekao sam mnogo iskustva sto me je dovelo da postanem njegova desna ruka.

Konkurs odbijen nije po formularu...
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
3
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nathaniel,dacman,.exee,

*

"Black Dragon Triads"

ULTIMATE MEMBER
7,358
IG: Cassius_Darkflame
Evidentirano
Vaš InGame nick (Ime_Prezime): Kjkszpj
Koje ste godište: 2007
Koliko dugo igrate na Balkan Elite: 6god
Slika statsa (Ne starija više od 24h):  https://imgur.com/a/PuBpRaJ
Koliko imate odigranih sati na našem severu: 1180h na starm 6k
Link vašeg FB profila: imas me
TAG vašeg Discord profila: nemam al napravicu
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 4-5h
Vase poznavanje RP pravila (1-10): 10/10
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: Shiro
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Planiram zauzimat, pljackat banke
Zašto želite postati Lider: imam zelju za tim
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci): Ja sam Shiro dolazim iz San Fierra imam 25 godina, moj otac je bio clan ove Bande pa bi ja volio bit lider
Da li prihvatate uslove lider ugovora [DA/NE]: DA  :D :D :D :D :D

Prihvaceno.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
1
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Стефан,
tm87

*
LEGEND MEMBER
2,374
IG: Darko_Stosic
Evidentirano
Vaš InGame nick (Ime_Prezime): Darko_Stosic
Koje ste godište: 07
Koliko dugo igrate na Balkan Elite: 3/4god
Slika statsa (Ne starija više od 24h): https://imgur.com/a/6WOvZmN
Koliko imate odigranih sati na našem severu: skoro 5000
Link vašeg FB profila: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088929386953
TAG vašeg Discord profila: lenjinje
Da li ste ikada bili Lider na našem severu: da
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 5 radnim danima vikendima i vise
Da li posjedujete discord: da
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: Lenjin_Kalashnikov,Ziko_Testera
Da li cete postovati svakog clana vase organizacije ukoliko postanete lider: da
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Zauzimanje zona,robovi itd
Zašto želite postati Lider: DA osvojimo grad
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci): Ja sam Darko Stosic, dolazim iz Los Santosa.Karijeru sam zapoceo sa dvadeset godina kao ufc borac, sada zelim da naslijedim moga brata Poatana, i da se osvetim ljudima koji su ga ubili.
Da li prihvatate uslove lider ugovora [DA/NE]: da

Konkurs odbijen, darko stosic bl 30 dana za lidera, trolovanje u PDF..
Ljubav
0
Sviđa mi se
4
Ljutito
0
Haha
4
Nema reakcija
Članovi koji su reagirali lajk:
Adin,gervonta,.exee,Shiro,
Nema reakcija