Status serveraOFFLINE
ServerBalkan Elite SA:MP
Igrači— / —
IGRAJ
  • BE PREDLOG ZA ZABRANU RRANJA TERITORIJA
    Autor Rale
    Pročitano 871 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
*
SR. MEMBER
361
Evidentirano
Ime na serveru:Oprem_Pazakitim Vaš odgovor
Ideja/Prijedlog(Objašnjenje):Moj predlog je da se bilo kako spreci rranje teritorija izmedju saveza ili neke druge org Vaš odgovor
Zašto:Pa za to sto je retardirano Vaš odgovor
Nešto za dodati:Zelim da se ovo zabrani zato sto je retardirano lupam ja dodjem ocu da zauzmem ballas glavnu ne mogu zastooo pitam li se? e pa zato sto je neko nekog  molio na sms ili bilo kako da dodje da mu krene ter i da on iste te sekunde odbrani kako ja koji hocu da zauzmem tu teritoriju ne bi h mogao i tako  ta ter ostaje pod njihovom kontrolom sto je vrlo retardirano hocu da se za ovo kaznjava i da se od dana odluke na moj predlog uvede kazna u vidu jaila ili warna za ovakve gluposti Vaš odgovor
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
1
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Članovi koji su reagirali haha:
Adin,

*
NOVI ČLAN
48
IG: Ivan_Gogov
Evidentirano
Citat: Muhamed  u Siječanj 19, 2025, 14:15:12
Ideja/Prijedlog(Objašnjenje):Moj predlog je da se bilo kako spreci rranje teritorija izmedju saveza ili neke druge org Vaš odgovor
Nešto za dodati:Zelim da se ovo zabrani zato sto je retardirano lupam ja dodjem ocu da zauzmem ballas glavnu ne mogu zastooo pitam li se? e pa zato sto je neko nekog  molio na sms ili bilo kako da dodje da mu krene ter i da on iste te sekunde odbrani kako ja koji hocu da zauzmem tu teritoriju ne bi h mogao i tako  ta ter ostaje pod njihovom kontrolom sto je vrlo retardirano hocu da se za ovo kaznjava i da se od dana odluke na moj predlog uvede kazna u vidu jaila ili warna za ovakve gluposti Vaš odgovor
Ako ima dokaz dobija se 2 warna za rranje na zalbama
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
SR. MEMBER
368
IG: Exlite_Morelli
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
LEGEND MEMBER
2,486
IG: Teodor_Partizan
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Bjeletictenapravio

ULTIMATE MEMBER
4,317
IG: Bjeletic
Evidentirano
Citat: Rale  u Siječanj 19, 2025, 14:15:12

Ovo je zabranjeno i vec se kaznjava za ovo
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Ne nadaj se previse uvek je bolje biti iznenadjen,nego razocaran.

ГПК