Status serveraONLINE
ServerBElite | Kuca Strave 21:00H | Nagrada: 1M + BeFan
Igrači39 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
  • ( IC Prica ) David Rizzuto
    Autor David Rizzuto
    Pročitano 4,119 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
*
NOVI ČLAN
9
Evidentirano

Citat:David Rizzuto (21) je Amerikanac porijeklom iz Los Angelesa. Osnovnu i srednju školu završava u istom gradu te nakon završetka odlučuje ostati u istom gradu. Odlučuje se pridružiti Sinaloa cartelu koji je jedan od najutjecajnijih cartela u samom LA-u. Nakon vise različitih testova, on je čvrsto držao tu odluku te je uspješno primljen u sami cartel. Na početku se bavio sitnim poslovima kao prodajom droge po ulicama, ali postepeno počinje se baviti i većim poslovima, sa većim količinama droge u igri. Cartel je bio pod konstantnim pritiskom od strane FBI-a.

20 arrested in FBI raids on Sinaloa cartel drug smuggling ring in Los Angeles, other Southern California cities

Citat:Nakon vise uzastopnih FBI raidova na njegove prijatelje koji se bave ovim poslom, David odlučuje da je najbolje da se povuče na neko vrijeme. Te napušta svoju obitelj, prijatelje i upucuje se prema Los Santosu. Kako bi bio što manje upadljiv, odlučuje da se riješi svojih tetovaža te nakon dužeg vremena ne preostaje mu ni jedna tetovaža na tijelu.

Citat:S obzirom na to da je pobjegao iz Los Angelesa i ostavio obitelj, saznaje da je njegova obitelj ubijena i pretpostavlja se da je za smrt njegove  obitelji odgovoran sam cartel te smatra da mu je to poruka zato što je pobjegao iz LA. To Davida  jos više ljuti te odlučuje da kada ne može već promijeniti stanje u Los Angelesu da okuša svoju sreću u Los Santosu. David se prijavljuje za Los Santos Police Department te uspješno prolazi obuku. Smrt njegove obitelji mu je velika motivacija za rad u Police Departmentu, želi stati na kraj svim kriminalnim grupama unutar Los Santosa.

Citat:David Rizzuto trenutno služi u Los Santos Police Departmentu kao Senior Lead Officer. Zakleo je se da će stati na kraj svim kriminalnim grupama.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija