Status serveraONLINE
ServerBElite | Parkour Event 21:00H | Nagrada: 15x Paket
Igrači47 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
Novosti
  • [IC-PRICA] Phil Black
    Autor Phil_Black
    Pročitano 3,856 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
*

Mogu Admina znam sta je DM.

NOVI ČLAN
29
Evidentirano
                                                                                                                                            PHIL BLACK           

Ime i Prezime: Phil Black
                                                                                       Ime Oca : James Black
                                                                                       Ime Majke: Aliana Black Ex Gheorge
                                                                                       Bivsi Komandant : Dominic Salvatore
                                                                                       VanBracni sin : Sale
                                                                                        Durg Komandant : Cone Dog
                                                                                       Nacelnik 1 : Benedetto Shakur
                                                                                       Nacelnik 2 : Randy Undertaker (Fantazijas)

//////////////////////////////////RODJENJE i ODRASTANJE /////////////////////////////////////

Rodjen sam u Los Santosu. Predeo Ganton. Svima dobro poznat po kriminalu, narkoticima, negativnom dokazivanju i ostalom. Najveci primer toga bio je moj otac  James. Bio je jedan od vodecih u bandi zelenih. Zaboravio sam im ime. I ne zelim da im pamtim ime, tako je najbolje. Moja majka koja me je odvracala od takvog posla, cesto je dobijala batine od od mog oca. On je zeleo da budem kao on. Da budem opasan covek, mangup, krimos.Nisam to zeleo, kad god se toga setim u glavi su mi suze majke koja place sva izudarana. Tesko odrastanje koje ne bih zeleo nikom. Uprkos tome isao sam u osnovnu skolu ,,Michael Mantela" blizu Glen Parka

//////////////////////////////////SAZREVANJE I PUBERTET /////////////////////////////////////

Konacno sam se ponadao da dolazi lepse vreme u mom zivotu. Otac James se okanuo prljavog posla sa zelenima. Ali uprkos... Imao sam 11 godina, dvoriste moje kuce u Gantonu, na moje oci dolaze zeleni i ubijaju moga oca. Metkom u glavu, pada na zemlju i ne pomera se. Slika koju nikada necu zaboraviti, ostala je u secanju jednom malom decaku smedje kose. Placuci sa majkom Alianom koja me je sklanjala u kucu. Prolazile su polako godine, idalje mi je u ocima bio moj otac, ponekad mi je dolazio u san, pricao i pitao : ,,Kako je sine ?" Nisam odgovarao, mozda nije bilo potrebe.Uprkos tome nastavljam svoj zivot, doslo je vreme za sledeci stepen skole.

//////////////////////////////////VOJNA AKADEMIJA /////////////////////////////////////

U glavi su mi bile reci moje majke, to je da budem sve samo suprotno od onoga sto je otac bio. Na pamet mi pada da mozda pokusam sa vojnim zivotom. Sa 17 godina stize mi plava koverta u kojoj se nalaze da dodjem u kasarnu Los Santos kako bi obavio preglede. Prosao sam sve potrebno, potom sam prekomandovan u Las Venturas gde ucim ostala potrebna znanja za jednog vojnika. Naucio sam dosta toga stekao iskustvo, prijatelje, pa i prvi novac. Stekao sam nadu da od mog zivota moze biti nesto. Ovoga puta bio sam samouveren u to.

//////////////////////////////////PRVA KUCA /////////////////////////////////////

Stekao sam i novac za moju prvu kucu u East Los Santosu. Kostala me je zadnje pare ali nisam zalio. Mozda je jedina mana bila zato sto je bila u Los Santosu ali ja sam idalje bio Narednik u Las Venturasu. Onda je konacno dosla i ta prekomanda u Los Santos, ovoga puta kao Pukovnik. Bio sam zadovoljan, pogotovo zbog toga sto bi ponovo video svoju [CENZURA]. Zbilja moj zivot je krenuo na bolje. Svakog dana zahvalan sam bogu na tome, a uspesi i unapredjenja su bila sve cesca i cesca.

//////////////////////////////////ZIVOT U VOJSCI  /////////////////////////////////////

Kao vojskovodja u vojsci Los Santosa upoznajem druga, Saleta. Bio je uvek tu za mene, iako puno mladji uvek je imao razumevanja za mene.Ali i nasem rastanku je dosao kraj, nakon toga sto sam ustanovio da sam mu ja zapravo otac. Njegova majka je bila sa mnom u Las Venturasu, nisam ni sam mogao verovati da se tako nesto moglo desiti, ali to je jednostavno zivot. Posle njegove prekomande nastavljam mirno dalje. Upoznajem nove ljude kao i zdruzivanje sa komandantom Salvatoreom. Koji mi je kasnije puno pomogao.... Dolazi vreme drzavnog udara i nereda u Los Santosu. Salvatore koji je bio nezadovoljan drugim njegovim kolegom, okuplja ostalu vojsku i krece na njega. Tada je doslo vreme na mene. Uzeo sam pusku, repetirao je. Cekao na momenat da ugledam komandanta izdajnika. I onda... 30 metaka puske AK-47 je zavrsilo u njemu. Ne znam zasto ali celu noc tada nisam mogao zaspati,jednostavno vratile mi se slike iz detinjstva. Ali morao sam nastaviti dalje. Jel to je moj posao.

//////////////////////////////////CIN KAPETANA /////////////////////////////////////

Ubrzo nakon drzavnog udara dobijam cin kapetana. Ali Salvatore ide u penziju. Dolaze i odlaze ostali komandanti, ali idalje svoj ponos i obraz ne dam. Kapetan sam bio casno. Branio sam svoj narod u vise navrata. Stekao sam ugled na pozitivan nacin. Moglo bi se reci da polako ulazim u stos uspesnog coveka. Ali idalje sam mlad, ocekuje me jos neizvesnih iskustva, uspona i padova.

//////////////////////////////////CIN KOMANDANTA /////////////////////////////////////

Bilo je vreme da vojska nakon duzeg vremena dobije pravog komandanta. Na scenu dolaze mladi, Cone zvani Dog, i ja. Vojska se ubrzo mondernizovala, uspesno poboljsala. Ponosni i spretni vojnici uvek su bili spremni da brane narod i gradove. U kolegi Conetu dobijam pravog prijatelja i dobrog kolegu, koji ce mi uvek cuvati ledja i u dobru i u zlu.

//////////////////////////////////RAT U EL QUEBRADOSU /////////////////////////////////////

Ne znam kako da opisem taj osecaj. Jutro, tmurno je. Dolazi kurir sa pismom. Otvaram pismo i u nama neverica. Teroristi su napali El Quebrados. Hitno se cujem sa do tada nacelnicima policije, Shakurom i Randyiem Undertaker zvanim Fantazijas. Okupljamo njihov HAF i mi nasu Specijalnu Pesadijsku Jedinicu poznatiju kao Tigrovi. I krecemo na front. Imali smo takodje pomoc avijacije kojoj sam ja komandovao. Dok je kolega Cone komandovao kolegama iz HAF-a i ostalim pesadijskim trupama. Imali smo puno povlacenja. Najcesce u Bay Side u kojem smo se okrepili i spremili za novi napad u kojem je kljucna bila Plovna Jedinica. Iskrcali smo se na obalu i punim snagama napali teroriste. Oni su bili likvidirani, pojedini i zatvoreni, neki i streljani. Sve u svemu rat je bio uspesan po nas. Posle toga Kolege iz Policije odlaze u penziju. Cast im !

//////////////////////////////////NASTAVAK SRECNOG RADA /////////////////////////////////////

Idalje sam komandant, srednjih godina sa svojim kolegom Conetom. Idalje je vojska ostala ponosna. Casna i nepobediva. Mi nastavljamo nas posao kako treba, sluzimo narodu i nasim gradovima. Idalje smo Tigrovi. Idalje smo slozni. Iako burno detinjstvo, ono je mozda ostavilo utisak na mene, da budem jos bolji i jos cvrsci.  Do samog kraja ostacu covek koji prati svoje snove i ciljeve.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Ide jebiga

SUPER HERO MEMBER
1,503
IG: Connor_Woodson
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Tata igre.

*
SUPER HERO MEMBER
1,805
IG: Hassan_Whiteside
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
JR. MEMBER
92
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

NOVI ČLAN
29
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Anel Djedovic BE.

FULL MEMBER
168
Evidentirano
Batoooo , ma doktorirao si 10/10 , nemam rijeci :D.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Anel Djedovic

*

Anel Djedovic BE.

FULL MEMBER
168
Evidentirano
A mene nema a?! , picko jedna , hahahahahaah saim se , voli te brat <3 :D  !
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Anel Djedovic

*

NOVI ČLAN
29
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

мој једини страх је тај који ми даје храброст!

FULL MEMBER
240
Evidentirano
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija