Status serveraONLINE
ServerBalkan Elite StatePlay
Igrači69 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
  • [IC - Prica] - Brut Vezzi
    Autor [K]aJga
    Pročitano 5,198 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
*

~ Brut Vezzi ~

SUPER HERO MEMBER
1,871
Evidentirano
Brut Vezzi

Osnovni podaci

Ime i prezime: Brut Vezzi
Mjesto rodjenja: Palermo, Italia
Prebivaliste: Los Santos, San Andreas
Ime oca: Giuliano
Posao: Kriminalne aktivnosti
Pol: Musko
Pripadnost: Italian Mafia
Broj telefona: /
Godine: 47

Brut Vezzi

Rodjenje i djetinstvo

Rodjen 1971. godine na Siciliji. Rodjen u Palermu, kao jedinac imucne porodice Vezzi.Rodjen sa manjkom kilograma, kao bolesno dijete. Odma poslije rodjenja, borio se sa teskim bolestima i jedva ostao ziv.Ime oca je Guiliano. Majka je preminula pri porodu, zbog komplikacija koje su se desile. Otac nikad nije pricao o majci i vecinu vremena je provodio van porodicne vile. Malo dijete odgaja kucna spremacica, Olga. Igrao bi se cesto u kuci, otac je zabranjivao druzenje sa djecom koja zive na ulici. Osnovnu skolu nije pohadjao, otac je smatrao da je nepotrebna i da je opasno da sjedim izvan porodicne kuce. Otac je bio Don lokalne mafie, Sicilian family. Mafija je bila sastavljena iz vise porodica, koje nisu bile ujedinjene. Cesto je dolazilo do ratova, kako bi odredjena porodica stekla sto vecu finansijsku dobit. U jednom od takvih ratova, Guiliano je poginuo, porodice Bonneti ga je likvidirala.Poslije likvidacije, oni su dobili vilu kao i  sav novac od oca. Sa Olgom se seli u obecanu zemlju, San Andreas. Selo pod nazivom Palomino Creek, gdje su bili nastanjeni uglavnom ljudi Italijanskog porijekla. Olga je ucila dijete glavnim stvarima, kao sto su pisanje, citanje, i kultura. Sa 9 godina bi se nasli u Palomino Creek-u. Olga je jako rano ispricala sta se desilo sa Guilianom i njegovim sljedbenicima, te odlucujem da se nikad vise ne vratim na Siciliju. Zaposlio bi se o obliznjem Pizza Stack-u. U pocetku bi radio na dostavama, kasnije bi stekao znanje i poceo da sam pravim pice. Pomagao bi Olgi. U kuci je takodje zivjela Olgina sestra, Andjela. Ona je bila zla prema  djeci.
Mali Brut bi poceo da izlazi vani i da se druzi sa drugom djecom koja su zivjela u istom selu. Sa 11 godina poceo bi da krade tu i tamo,
imao bi novca za zabavu. Mladi Brut kupuje sebi biciklo kako bi prije stizao na posao u obliznjem Pizza Stack-u. Krade male stvari, kao sto su bicikli i slicno. Kada ne bi radio, on bi vrijeme provodio sa svojim prijateljima u selu ili manjem gradicu Palomino Creek. U blizini je bio Los santos, najveci grad u San Andreasu. Cesto bi slusao price o mafiji koja tamo radi, La Cosa Nostra, te kako zaradjuju brdo novca. Krenuo bi da se skoluje vanredno te bi zavrsio srednju skolu i naucio sve sto je potrebno za dalji zivot. Ubice porodice Vezzi, porodica Bonneti je u medjuvremenu stigla u Los Santos i postala frakcija La Cosa Nostre. U slobodno vrijeme bi razmisljao o osveti i novcu.

Brut Vezzi

Odrastanje i pravac zivota

Zavrsetkom srednje skole u Los Santosu, tamo bi se preselio i poceo da zivim kod prijatelja koji me je udomio. To je bio stric, Pedro. Imao je vilu na Vinewoodu u koju bi se preselio i  poceo raditi za njega sa 16 godina. Prije odlaska iz sela, desilo se ubistvo. Pri kradji, gura starca sa motora te on pada i udara glavom od trotoar. Starac na listu mjesta ostaje mrtav. Rekao bi Olgi sve te bi ona pozvala strica Pedra. Kada je to njena sestra, Angella cula zaprijetila je da ce sve prijaviti policiji. Znao bi da Olga cuva ispod kreveta pistolj sa prigusivacem iz kojeg bi pucao cesto kada bi bilo dosadno. Uzeo bi pistolj i ubio Olginu sestru, Angellu. Olga je oprostila sve, znajuci da se rastaje. Otisao bi kod strica sa znanjem o vatrenom oruzju. Stric je bio jedan od vodja ogranaka mafije La Cosa Nostra, organizacija zza ubistva Hitman. Kada sam dosao stric me je prvo osisao te je rekao da sam postao nesto sto se zove Hitman i da naredjenja primam od starijih ubica. Svi su nas zvali organizacija. Naucio me je kako da rukujem sniperom, te sam izvrsio placeno ubistvno. To je bio poglavar porodice Bonneti, koji je ubio mog oca. Ubio sam ga sniperom za sta sam dobio zavidnu svotu novca. Stric mi je rekao da je to krvavi novac. Ubijao bi po narudzbi, to je postala praksa i ubrzo se selim od strica. Poslije selidbe, stariji ubica, agent cetri sedam mi nudi 100.000$ za ubistvo strica. Prihvatam i ubijam ga, dobijam novac i pocinje luksuzni zivot. Organizacija vremenom pocinje da se raspada, policija i istrazioci hapse sve pripadnike osim par koji se pridruzuju glavnom ogranku La Cosa Nostre.

Brut Vezzi

Sadasnjost

Postao bi jedan od vodecih ljudi La Cosa Nostre, mafije koja je bila zaduzena za snabdevanje San Andreasa oruzjem. Prodavao bi oruzje i poceo da saradjujem sa policijom kako bi zaradio slobodu i pomogao njima da pohapse preostale pripadnike ozloglasene organizacije Hitman. U paktu smo sa Yakuzama, teritorije su nase. Upravljamo svim i svacim, od droge do oruzja. Novac se gomila a ja ne planiram stati.

Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija