Status serveraOFFLINE
ServerBalkan Elite SA:MP
Igrači— / —
IGRAJ
  • Predlog za format Unban
    Autor Pain
    Pročitano 2,742 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
*

Pain

NOVI ČLAN
19
Evidentirano
Ime na serveru: Pain_Akatsuki
Ideja/Prijedlog(Objašnjenje): Pa da se doda recenica " Slika GTA Foldera" ukoliko je igrac banovan za cheat,a ukoliko je neki drugi razlog,vid nepostovanja ili ostalo da se zanemari to jer jednostavno prepiru se ljudi da igrac ima cheat,pa ukoliko stavi sliku GTA foldera vidi se pored datum kad je zadnji put taj folder editovan,tj kad je nesto radjeno u njega pa bi se tako otkrili citeri ako me razumete evo npr sada moj GTA folder:
http://prntscr.com/drt57y
Kao sto se vidi zadnji put je folder editovan 04/01/2017 u 19:26.
A sada ako bi on nesto pokusao da sakrije npr da izbaci na desktop ili obrise pa stavi sliku video bi se datum kada je on to nesto radio u tom folderu evo npr ja sam sada maknuo jednu stavku iz cleo foldera a posto je trenutno 05/01/2017 14:59 ,na slici pise da je folder editovan minut ranije sto znaci da je nest cackano.
http://prntscr.com/drt5wz

Zašto: Objasnio gore
Nešto za dodati: Nezzz al bilo bi korisno i brze bi se zavrsio unban zahtev ukoliko je igrac banovan za cheat to bi se trebalo popuniti.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
If you don't share someone's PAIN,you can never understand them.

*
ULTIMATE MEMBER
11,393
IG: Paul_Castellano
Evidentirano
Pa sta,ko god ima cleo da ga ne unbanamo :D ?
Onda bi evo prvo tebe trebalo banat :D
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Pain

NOVI ČLAN
19
Evidentirano
Citat: Paul  u Siječanj 06, 2017, 12:09:38
Pa sta,ko god ima cleo da ga ne unbanamo :D ?
Onda bi evo prvo tebe trebalo banat :D
Ma ne to :v,nego npr dobije ban za ev teleport hack tj zove se MoneyJobhack.cs nesto tako i sad on tvrdi da nema i lagano ima tamo Slika vaseg GTA Foldera: i postavi i ako nema,videce se kad je zadnji put cackao folder,a ovako mozes da ga uhvatis u citovanju ako razumes
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
If you don't share someone's PAIN,you can never understand them.

*
ULTIMATE MEMBER
11,393
IG: Paul_Castellano
Evidentirano
ma nije to dobar nacin...drugo da ima nesto kao u CSu pa da mu ja uslikam to cim ga banam i onda to objavi,ovako nista..moze zamoliti nekoga da slika,svakakvih prevara bi tu bilo,neda mi se zajebavat oko toga..
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija