Status serveraONLINE
ServerBalkan Elite StatePlay
Igrači54 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
Novosti
  • [PRIJAVA BUGOVA] Kazne
    Autor AncheZ ッ
    Pročitano 1,921 puta
0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.
*

إن مسامحة صديق أفضل من أن تخسره.

JR. MEMBER
95
IG: Anchez
Evidentirano
Ime na serveru: Anchez_Waston
Level na serveru: 27
Opis buga:  Kada sam bio u organizaciji GRADONACELNIK, pre oko 2-3mjeseca, dobijao sam kazne koje se ne moraju placati dok ste gradonacelnik,
tada sam napustio server, i sada kada sam usao nakon 2-3mjeseca, ostale su te kazne a nisam vise u toj organizaciji vec sam civil, a ja sada nemam te pare
da platim tolike kazne, inace ne mogu da sakupim tolike kazne a da ne odem u zatvor, znaci nisam ja to sada uradio nego kada sam bio u GRADONACELNIK
organizaciji.
Dokazi (obavezno ako je potrebno):  https://ibb.co/BPghjx0 ( vidi se u slici u chatu da pise "Ukupno kazne: 228000" )
Nesto za dodati: Volio bih da fixate ovo i da mi obrisete kazne il da mi date pare da platim kako god.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*

Bereshit bara Elohim et hashamayim ve'et ha'aretz

ULTIMATE MEMBER
5,069
IG: Milan
Evidentirano
Pa i ja sam bio u PD i nisam isao u zatvor zbog kazni ali sam ih placao na vreme i nije mi se nakupilo, 230k kazni, to mozes sakupiti na nekom poslu lagano ili mozes donirati, mozes dici kredit itd imas 300 nacina, ne znam sto bi ti bio sad izuzetak, tako nam je svima bilo i placali smo kazne.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
SUPER HERO MEMBER
1,019
IG: Alistair_Overeem
Evidentirano
Citat: Milan  u Svibanj 06, 2022, 11:28:29
Pa i ja sam bio u PD i nisam isao u zatvor zbog kazni ali sam ih placao na vreme i nije mi se nakupilo, 230k kazni, to mozes sakupiti na nekom poslu lagano ili mozes donirati, mozes dici kredit itd imas 300 nacina, ne znam sto bi ti bio sad izuzetak, tako nam je svima bilo i placali smo kazne.
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
SUPER HERO MEMBER
1,542
IG: Roxy_Crugger
Evidentirano
Citat: Milan  u Svibanj 06, 2022, 11:28:29
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija