Status serveraONLINE
ServerBalkan Elite StatePlay
Igrači37 / 200
VERZIJA© BE v7.4.1 by PaulC
IGRAJ
  • [BE] Konkurs za Lidere [ OTVORENO ]
    Autor Randy.
    Pročitano 56,680 puta
0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.
*
JR. MEMBER
94
IG: Sensivity_Black
Evidentirano
aš InGame nick (Ime_Prezime): Filip_Sarrabuzzi
Koje ste godište: 2005
Koliko dugo igrate na Balkan Elite: 12 godina
Slika statsa (Ne starija više od 24h): dole
Koliko imate odigranih sati na našem severu: ima na slici
Link vašeg FB profila: https://www.facebook.com/profile.php?id=100084335052863
Da li ste ikada bili Lider na našem severu: da
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 6-7
Vase poznavanje RP pravila (1-10): 10
Za koju organizaciju konkurisete: PD
Da li posjedujete discord: DA
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: Sensivity Black Filip
Da li cete postovati svakog clana vase organizacije ukoliko postanete lider: da
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: RP Akcije pljacke trud za vise clanova da se digne i stabilizuje organizacija
Zašto želite postati Lider: Da dignem org i da pomognem serveru
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci):ja sam Filip Sarrabuzzi Imam dvadeset osam godina i dolazim iz siromašnog predgrađa Los Santosa. Odrastajući u takvom okruženju, vrlo rano sam shvatio da se poštovanje ne dobija na poklon, već se zarađuje. Moj otac je radno vreme provodio u lokalnoj radionici, dok je majka sklapala kraj s krajem radeći nekoliko poslova. Gledajući njihovo mučenje, želeo sam da im pomognem i odaberem pošten put.
Čim sam napunio dovoljno godina, zaposlio sam se u lokalnom rudniku kao običan radnik. Provodio sam sate u mraku i prašini, radeći najteže fizičke poslove za minimalnu platu. Iako sam bio vredan i predan, shvatio sam da me pošten rad u ovom gradu vodi samo u još veće siromaštvo. Upravo tamo, pod zemljom, upoznao sam ljude koji su me uveli u poslove sa druge strane zakona.
Počeo sam sa sitnim uslugama, prenošenjem sumnjivih paketa i osmatranjem terena. Moja smirenost u stresnim situacijama ubrzo me je izdvojila iz gomile sitnih prestupnika. Odlučio sam da zauvek ostavim rudarski alat i uđem u znatno profitabilniji svet ulične hijerarhije. Izgradio sam reputaciju čoveka koji drži reč, ne priča previše i uvek završava započeti posao.
Kroz godine, naučio sam kako funkcionišu sve gradske frakcije, izbegavajući nepotrebne sukobe i policijske zasede. Moje ime, Filip Sarrabuzzi, postalo je sinonim za čoveka na koga se svi mogu osloniti kada stvari krenu po zlu. Nikada nisam zaboravio odakle sam potekao i koliko sam krvi i znoja uložio da bih stigao dovde.
Grad me je naučio da na ulici preživljavaju samo oni koji razmišljaju tri koraka unapred. Svaka greška u ovom poslu se skupo plaća, pa nikada ne prepuštam stvari slučaju. Mnogi moji vršnjaci su završili iza rešetaka ili pod zemljom jer su bili pohlepni. Ja sam pažljivo birao svoje bitke i ulazio samo u poslove koji donose jasnu korist.
Sa policijom sam uvek igrao oprezno, ostavljajući minimalno tragova iza sebe. Vremenom sam oko sebe okupio nekoliko odanih ljudi koji dele moju viziju i način rada. Svaki novac zaradjen od ilegalnih poslova pametno sam ulagao dalje u širenje uticaja. Nisam se razmetao bogatstvom, već sam gradio stabilne temelje za dugoročan boravak na vrhu.
Mnogi su pokušali da me potcene jer sam krenuo sa samog dna i iz teške prašine. Upravo ta prošlost mi daje snagu da nastavim dalje i nikada se ne povučem pred preprekom. Danas me na ulicama prepoznaju po čvrstom stavu i delima, a ne po praznim rečima. Moja priča u ovom gradu tek ulazi u svoje najvažnije poglavlje.
Da li prihvatate uslove lider ugovora [DA/NE]: DA

Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija

*
NOVI ČLAN
36
IG: Jovan_Racic
Evidentirano
Vaš InGame nick (Ime_Prezime): Jovan_Racic
Koje ste godište: 2002
Koliko dugo igrate na Balkan Elite: 3.5 godine
Slika statsa (Ne starija više od 24h): https://postimg.cc/kVxxKyDP
Koliko imate odigranih sati na našem severu: 69 a na akauntu pre globala sam imo 307
Link vašeg FB profila: https://www.facebook.com/profile.php?id=61567341970181
Da li ste ikada bili Lider na našem severu: Da 4-5 puta
Koliko dnevno možete biti atkivni na serveru: 2-3 mozda i 4 Sata
Vase poznavanje RP pravila (1-10): 10
Za koju organizaciju konkurisete: Los Santos Police Deprament(LSPD)
Da li posjedujete discord: Da
Ako ste stari igrac, navedite svaki vas nick: Jovan_Racic
Da li cete postovati svakog clana vase organizacije ukoliko postanete lider: Naravno
Opisite ukratko vas plan za vodjenje organizacije: Plan za Organizaciju je da se dovedu aktivni Clanovi i da se odrade odredjene Reforme
Zašto želite postati Lider:Zelim da smanjim kriminal grada i imam iskustvo u pd bio sam dosta puta i par puta Nacelnik i pratio sam starog Lidera Denin-a
Biografija vaseg IC lika (Minimalno 30 rijeci):Ja sam Jovan Racic dolazim iz Los Santosa imam dvadeset i cetiri godine kao mladji sam bio clan policije u pocetku sam bio saobracajac posle velike borbe postao sam Nacelnik te sam pomagao Direktoru Policije u poslu pa sam zadobio tesku povredu pa sam morao otici nakon 8 godina evo me opet sada sam bolje i sada zelim biti Direktor Policije(Lider)
Da li prihvatate uslove lider ugovora [DA/NE]: Da
Ljubav
0
Sviđa mi se
0
Ljutito
0
Haha
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija