#

IME SERVERA

IGRACI

IP

STATUS

BE:SP | Box Event 20h | Nagrada : VIP 1 87 / 200 51.178.185.231 Online

Autor Tema: Slot 5 Fan. x2  (Posjeta: 172 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Amel

  • Super Hero Member
  • Status:
    Offline
    Postova:
    1029
    Spol:
    Muški
u: Ožujak 12, 2018, 05:00:40
Ime na serveru: Jacky
Level na serveru: 23
Opis buga:  Fan problem x2 jer niko nema namere saslusat, u prethodnoj temi dosli smo do zajkljucka da ako uplatis fan, imas uslugu slot 5, imas vozilo na tom slotu, ne uplatis sledeci put nemas vozilo(ne mozes ga koristit sem kao sliku) i eto sta ako uplatim isto imam svoje vozilo narednih 10dana i vise ne, jer moram biti fan da bi koristio svoje vozilo, znaci stvar je u tome da moras platit prljavih 120dinara il ti 1e da bi koristio svoje vozilo koje je "zarobljeno" u glupom sistemu, nije mi do auta niti mi je do para acc mi je poklonjen, nego me nervira razmisljanje pojedinaca
Dookazi (obavezno ako je potrebno): /
Nesto za dodati: Ako vec ima taj "Fan" , usluga Fana traje u zavisnosti od uplate , kada se zavrsi vi niste duzni da obnavljate ako necete, niti vas neko moze "prisilit na to" uslugu koju ja trazim prostu da prazni slot 3 upotpunim sa vozilom koje imam vec sa slota 5 (koji pripada samo onima sa Fan uslugama) a ja to nisam niti zelim biti. Zakljucak bi bio, fan ima slot 5, bio sam fan posedovao sam to moja imovina sa tog slota pripada meni ne FANu,isto vozilo cete Vi vratiti na praznom slotu.
Ovo radim iz inata ovim sto me zele napravit glupim, hvala unapred ljubi vas cika Amel
Sviđa mi se
0
Ljubav
0
Haha
0
Ljutito
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija



Milan Maestro

  • Gost
  • *
u: Ožujak 12, 2018, 12:53:58
Covece, lepo sam ti rekao, ovako se radi 3 godine i sad si nasao nesto da izmisljas, ako zelis to vozilo, kupis fana prebacis na neki drugi slot i imas ga. Necu sad trenirati strogocu i kaznjavati te za dupli post, ali molim te budi razuman.
Sviđa mi se
0
Ljubav
0
Haha
0
Ljutito
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija


PaulC

u: Ožujak 12, 2018, 15:09:56
Poštovani Amele,
Ja ne donosim nikakve odluke više u vezi servera i ako se meni naredi da nešto mijenjam nikakav problem da se promjeni.Ali pošto misliš da te netko pravi glupim tako je funkcioniralo i kod mene,iz jednog veoma jednostavnog razloga.

Fan korisnici imaju pravo na 5ti slot vozila DOK SU FANOVI.To je jasno kao dan,dok si fan,imaš 5 vozila,i možeš 5 posjedovati,kad nisi fan,možeš imati 4 vozila.Šta je nejasno?Sve je jasno.
Kada niste Fan,sasvim je logično da vam zabranim pristup 5tom slotu,nebitno da li na njemu ima auto ili ne.I kad nema auto,zabranjen vam je pristup 5tom slotu jer niste fan,isti je slučaj i kad imate auto.Ako vam dopustim pristup 5tom slotu to znači da koristite opcije Fana iako niste fan,što nikako nema logike.

Kada bi se,svakom igraču koji kupi fan,a kasnije ga ne produži prebacivali slot vozila,na šta bi to ličilo?Ti dok si bio fan,i odlučio ga više ne produžavati si se trebao riješiti tog auta,prodati ga ili što već.

To nikako nije [CENZURA] sistem,nego je vama logika slabija strana.Ako kupiš nešto čime otvaraš tu mogućnost,i to ima određen vijek trajanja,sasvim je logično kad ti to istekne da nemaš više pristup toj mogućnosti.
Ti nisi kupnjom fana dobio mogućnost kupovine 5 auta,nego mogućnost posjedovanja 5 auta,znači možeš imati 5 auta tada,što podrazumijeva da kad ti to istekne da nemaš više.

« Zadnja izmjena: Ožujak 12, 2018, 15:12:09 od Paul »
Sviđa mi se
0
Ljubav
0
Haha
0
Ljutito
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija