#

IME SERVERA

IGRACI

IP

STATUS

Balkan Elite | Deagle Event 21h 400.000$ 71 / 200 51.178.185.231 Online

Autor Tema: [ Balkan Elite ] IC Price  (Posjeta: 1939 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Marko Rema

  • Super Hero Member
  • Status:
    Offline
    Postova:
    1618
    Spol:
    Muški
    Lokacija:
    Република Српска
  • IG: Ignite
u: Veljača 10, 2023, 14:56:52
[BE - RolePlay] - IC price

Šta su IC price ?

* IC prica je prica vaseg karaktera u igri, samo se njega tice i nema nikakve veze sa vasim zivotom u stvarnosti. Ne koristite pri kreiranju IC price informacije iz vaseg pravog zivota. To je dio razvijanja vaseg In Game charactera. Svakodnevno na serveru pri ulasku u organizacije dobijate pitanja kao sto su: odakle ste, koliko godina imate i slicno... Pisanjem IC price mozete da olaksate sebi posao tako sto na forumu mozete da kreirate jednog karaktera, posebnih osobina. Informacije iz vase price, koristite In Game pri razgovoru i daljem razvijanju vaseg karaktera. Ne preporucuje se mjenjanje osobina karaktera stalno, tipa crnac ili bijelac, osobine... IC prica se sastoji iz vise dijelova kao sto su rodjenje, djetinstvo, odrastanje, sadasnjost i po zelji smrt. Dozvoljeno je razvijanje karaktera kao sto su djeca, starci, gangsteri, ubice i slicno, ali je zabranjeno kreirati karaktera pomocu kojeg IG uticete lose i unistavate igru drugim igracima. Simulacija pedofila, terorista i slicno je zabranjena !

Kako simulirati na našem serveru ?

* Igra na nasem serveru se odvija u jednoj drzavi koja se sastoji od tri grada i nekolicine sela. Ta drzava se naziva San Andreas. Gradovi od kojih se sastoji San Andreas su Los Santos, San Fiero i Las Venturas, Radnja se odvija samo u jednom gradu, a to je Los Santos. Ako se radnja odvija samo u Los Santosu, ne mozemo pisati da zivimo u San Fieru ili Las Venturasu, bar dok se radnja na serveru ne prosiri. Dozvoljeno je RPati da dolazite, ili da imate veze sa ostalim zemljama. Ne mora iskljucivo vas character biti rodjen u San Andreasu, to je njegovo trenutno prebivaliste. Vreme radnje se odvija uporedo kao i u stvarnom zivotu.!

Struktura IC price ?

* IC prica se sastoji iz nekoliko delova. Opis rodjenja, djetinstvo, odrastanje i sadasnjost. Po mogucnosti mozete i ubaciti smrt, ako ste zavrsili sa simulacijom i razvijanjem odredjenog Charactera. Ic prica mora biti duza, sto znaci da ne moze biti sastavljena od par recenica, jer opis vaseg charactera mora biti detaljan. Voditi racuna o postovanju RP pravila pri pisanju.!


Pravila :

* Obavezno procitati sva napisana pravila!
* Pri pisanju IC price, vodite racuna o RP pravilima!
* Pri pisanju nove IC price, otvoriti novu temu u ovom PDF-u!
* Naziv teme u formatu [IC - Prica] - Ime prezime !
* Tema ce biti otvorena 7 dana !
* Dozvoljen Edit 7 dana dok se tema ne LOCK-a !
* Ako zadovolji, vasa IC prica ce biti u temi odobrene IC price !
* Voditi racuna o gramatici !
Sviđa mi se
0
Ljubav
0
Haha
0
Ljutito
0
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija
Nema reakcija